Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Klip-premier: KILLING GRACE - 'Say My Name'

2018-08-30
A Sonic Night Music Club nevezetű hard rock / metal-kiadó tavaly leigazolta a Nashville-i székhelyű Killing Grace együttest, ami most új klipet mutatott be.

A "Nashville igazi lelkét megéneklő" Killing Grace zenekar 'Speak With A Fist' címmel jelentette meg második albumát, 2017. november 3-án.

A Killing Grace merészen ötvözi új dalaiban a southern rock elemeit ('One Finger Salute') és az ütősebb, hardcore-os témákat ('Screaming In Silence'). Ezek mellett olyan tempós, pörgős tételek is helyet kaptak az albumon, mint a 'Say My Name', vagy a 'Living Like A Suicide' című groove-himnusz (aminek frissen megjelent videoklipje lentebb megtekinthető), illetve a dallamos és progresszív 'Take Me With You'. A 'Speak With A Fist' album tehát mindenki számára tartogat valamit!

Miután a 2016-os / 2017-es évek nagyrészét debütáló albumának bemutató turnéjával töltötte, a Killing Grace rögtön stúdióba vonult, hogy felvegye az új mesterművet. A 'Speak With A Fist' tavaly novemberre készült el. Íme a borító és a dallista:

01. Intro
02. Say My Name
03. Living Like A Suicide
04. Everybody Hates Me
05. Take Me With You
06. Bloodline
07. Fight Back Kid
08. One Finger Salute
09. Pretty Ugly
10. Screaming In Silence
11. Crown Of Thorns

Alább megtekinthető az újonnan megjelent 'Say Ny Name' videoklip, valamint a korábban bemutatott 'Living Like A Suicide' kisfilm:


Klip-premier: KILLING GRACE - 'Say My Name'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.