Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Bemutatta új albumát a kanadai HITMAN zenekar - itt a banda első hivatalos klipje is!

2018-09-12
A kanadai Új-Skóciából származó Hitman együttes 'The Offering: Side 1' címmel jelenteti meg harmadik EP-jét, szeptember 14-én.

A Hitman "whisky-vel átitatott, stoner groove-rock zenéje" garantáltan ínyére válik a Black Sabbath, a Pantera és a Sleep zenekarok rajongóinak. A műfaj tradíióihoz hű, de ugyanakkor friss és kreatív hangzással operáló csapat bebizonyítja, hogy Kanada is topon van a klasszikus rock színterén, és a feltörekvő bandák méltó módon képesek továbbvinni a nagy legendák örökéségét. A Hitman mindeddig többszáz koncertet adott, különböző klubokban és fesztiválokon; és nem mellesleg a Judas Priest frontembere, Rob Halford is promótálta őket, amikor Hitman-pólóban jelent meg a színpadon, egy 2015-ös, halifaxi performansz alkalmával. A csapat fennállása során egyébként olyan előadókkal előzenekaraként lépett színpadra, mint a Sum 41, a New Found Glory, a Silverstein, a Metalian, a Zaum, a Skull Fist, a The Agonist, a Black Wizard, a Diemonds és a Black Moor.

A Hitman célja, hogy a rajongók "ízes riffeket, jól átgondolt dallamokat, és összességében ritmusos hangzást" élvezhessenek, miközben hallgatják a 'The Offering: Side 1' EP-t. 

A tracklista:
01. Curtain Call
02. Under The Weight
03. Nero
04. Enchanted Wizard / Hail The Outro

Lentebb meghallgatható a 'Nero' című szám, valamint megtekinthető a 'Curtain Call' című nyitó-dal hivatalos klipje, amit így kommentált a banda: “Nagyon izgatottak vagyunk, hogy bemutathatjuk ezt a videót. Ez az első hivatalos klipünk, amit nagyon élveztünk elkészíteni! A kisfilmet saját próbatermünkben forgattuk, de ez mégis több mint egy szimpla betekintés általános hétvégi tevékenységeinkbe! Mi egy stoner metal bandának tartjuk magunkat, akik szeretnek bulizni. Ez az EP azoknak szól, akik szeretnek jó kis ritmusos riffeket hallani. Számukra ez egy igazi ajándék”.

A teljes album-stream itt érhető el:

A Hitman következő, 'The Offering: Side 2' című EP-je 2019 folyamán jelenik meg!


Bemutatta új albumát a kanadai HITMAN zenekar - itt a banda első hivatalos klipje is!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.