Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

DISTURBED - egy hét múlva érkezik az 'Evolution' album; itt a friss dal-premier!

2018-10-11
A Grammy-jelölt / multi-platinalemezes amerikai hard rock banda hetedik nagylemeze, az 'Evolution' október 19-én lát napvilágot, a Reprise Records jóvoltából.

A Disturbed közleménye így szól: “Mérhetetlen büszkeséggel, örömmel és nagy reményekkel telve osztjuk meg a világgal a Distrubed kreatív életének következő fejezetét. Ez a lemez egy rendkívül egyedi példány; számunkra nagyon különleges, és reméljük, hogy Ti is ezt fogjátok érezni, már az első meghallgatás után! Ezen az albumon hallhatók karrierünk legkalandosabb, zenei stílusaink legeklektikusabb alkotásai. Minden egyes dalnak önálló identitása, feelingje és ereje van. A dalszerzői sé a stúdiós munkálatok tele voltak érzelemmel és mágikus momentumokkal; lévén kötöttségek és limitek nélkül dolgoztunk - egyszerűen csak mentünk a fejünk, és az aktuális zenei inspirációink után. Ennek megfelelően néhol fiatalságunk klasszikus rock-lemezeire emlékeztet ez a lemez - ez pedig olyan élményt nyújt számunkra, amit korábban még sosem tapasztaltunk meg. Közeleg az idő; hamarosan mindenki megismerheti, hogyan szól a Disturbed legmerészebb albuma. Az Evolúció nemsokára eljön! Készen álltok?”.

Az 'Evolution' a Disturbed 2015-ös, 'Immortalized' című albumának a folytatása. A banda előző lemeze a  megjelenés első hete után felkerült a hivatalos Billboard-lista első helyére. Ezzel a Disturbed öt egymást követő lemeze lett aranyérmes Amerika elsőszámú zenei eladási listáján (mellettük csak a Metallica és a Dave Matthews Band volt eddig erre képes). 2016 szeptemberében az RIAA (Recording Industry Association of America) hivatalosan is aranylemezzé nyilvánította az albumot, miután abból az USA-ban több mint 500 ezer példány kelt el (beleszámítva a digitális és a CD-eladásokat is). Az 'Immortalized' azóta platinalemez lett; a 'The Sound Of Silence' című single-dal pedig tripla-platina minősítést ért el (ezért a feldolgozásért 2017-ben Grammy-díjra jelölték a bandát).

Az újabb album, az 'Evolution' - a sikeren okán - ismét Kevin Churko producerrel készült, a las vegasi Hideout Stúdióban. Az október 19-én megjelenő lemez előrendelési infói itt érhetők el.

A tracklista:
01. Are You Ready
02. No More
03. A Reason To Fight
04. In Another Time
05. Stronger On Your Own
06. Hold On To Memories
07. Savior Of Nothing
08. Watch You Burn
09. Best Ones Lie
10. Already Gone

Az 'Evolution' deluxe változatára az alábbi bónusz dalok kerültek fel:

01. The Sound Of Silence [Live] (feat. Myles Kennedy)
02. This Venom
03. Are You Ready (Sam de Jong Remix)
04. Uninvited Guest

David Draiman énekes, Dan Donegan gitáros, Mike Wengren dobos és John Moyer basszusgitáros a rajongókat kérte meg, szavazzanak, melyik legyen az új album első single-dala. Végül az 'Are You Ready' lett a győztes - az emberek véleményt nyilvánítottak, a banda pedig felteszi a kérdést: "Készen álltok?".

Alább megtekinthető, hogyan készült az új klip, valamint megtekinthető az 'A Reason To Fight' kisfilmje, és meghallgatható a 'The Best Ones Lie' című szám is:


DISTURBED - egy hét múlva érkezik az 'Evolution' album; itt a friss dal-premier!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.