Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

SICK OF IT ALL - itt a 'Wake The Sleeping Dragon!' album friss videoklipje; novemberben koncert Budapesten!

2019-07-12
A New York City-beli hardcore-legendák 'Wake the Sleeping Dragon!' címmel adták ki új stúdiólemezüket, 2018. november 2-án.

A 'Wake the Sleeping Dragon!' albumot a banda jóbarátja, Jerry Farley producelte. A felvételek a new yorki Staten Island-en található Nova Stúdió falai között zajlottak, mindössze két és fél hét leforgása alatt. A hanganyag végleges keverését és maszterizálását a neves dán producer, Tue Madsen végezte el, az Aabyhøj-beli Antfarm Stúdióban. A dalszerzésbe egyébként maga Farley is besegített; így meglehetősen gördülékenyen haladtak a folyamatok.

A 'Wake the Sleeping Dragon!' megjelent limitált CD box-szettben (benne ajándék fejkendővel), sztenderd CD-n, LP+CD pakkban, valamint digitális változatban. A rendelésről bővebb infókat itt lehet találni.

A tracklista:
01. Inner Vision
02. That Crazy White Boy Shit
03. The Snake (Break Free)
04. Bull's Anthem
05. Robert Moses Was A Racist
06. Self Important Shithead
07. To The Wolves
08. Always With Us
09. Wake The Sleeping Dragon
10. 2+2
11. Beef Between Vegans
12. Hardcore Horseshoe
13. Mental Furlough
14. Deep State
15. Bad Hombres
16. Work The System
17. The New Slavery

Az első single-dal, az 'Inner Vision' lentebb elérhető hivatalos szöveges videó formájában. Armand Majidi dobos elmondta: “Ez egy ütős, gyilkos szám, ami a korai Discharge / Exploited klasszikus stílusát idézi. A dalszöveg a jelenlegi világ horrorisztikus eseményeire reflektál; és azt az üzenetet továbbítja, hogy mindenféle nehéz időben meg kell találnunk a belső, lelki békét”.

Később megjelent a 'That Crazy White Boy Shit' című szám videója és a 'The Snake (Break Free)' szöveges klipje, valamint a lemez címadó dala is, aminek kapcsán elmondták: "A 'Wake The Sleeping Dragon!' a címadó dala az új albumnak. Egy ütős, pörgős szám ez, ami az életünket figylemmel követő "nagytestvérről" szól. Az üzenet pedig az, hogy nekünk, embereknek van erőnk arra, hogy közös erővel megállítsuk őt. Szóval húzd ki a fejed a seggedből, és nyisd ki a szemed! Nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre hallhatjátok ezt a számot, mivel érzésünk szerint ez az eddigi legjobb albumunk!".

2019 júliusában bemutatták a legújabb videoklipet, ami a 'Self Important Shithead' című számhoz készült. Erről így nyilatkoztak a tagok: "Vigyázz magadra, ha nárcisztikus ember vagy! Az új videoklipünk ugyanis ezzel az ember-típussal foglalkozik. A ‘Self Important Shithead’ egy paródia, ami azt az egyént jellemzi, ami álságosan mutatunk a világ felé az okostelefonjainkkal. A videó egyébként gerilla módon forgattuk New York City-ben, felbosszantva ezzel a helyi lakosokat. Ez egy 57 másodperces hardcore-punk támadás, aminek rendezője Jerry Farley volt!".

Másik hír, hogy a Sick Of It All idén novemberben európai turnét bonyolít le; mégpedig a Comeback Kid és a Cancer Bats társaságában. November 10-én a Dürer Kertben is fellépnek a zenekarok - erről bővebb infók itt találhatók.

A Sick Of It All 2014 szeptemberében adta ki legutóbbi nagylemezét, ami a 'The Last Act Of Defiance' címet viseli (Century Media Records). Erről bővebben itt írtunk.


SICK OF IT ALL - itt a 'Wake The Sleeping Dragon!' album friss videoklipje; novemberben koncert Budapesten!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.