Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Egy hónap múlva kiadja harmadik nagylemezét a bécsi DRAGONY zenekar

2018-09-04
Az osztrák szimfónikus power metal banda - melynek tagja a Visions Of Atlantis-ból ismert énekes, Siegfried Samer - bejelentette harmadik nagylemezét.

A Limb Music kiadó jóvoltából jelenik meg harmadik Dragony album, ami az előző két, nagysikerű kiadvány, a 'Shadowplay' nagylemez és a 'Lords of the Hunt' című ünnepi EP folytatása!

A 'Masters of the Multiverse' címmel ellátott lemez 10 vadonatúj dalt tartalmaz, az "Epic Glory Metal" műfaj jegyében (egy bónusz track is felkerült a CD-verzióra). Az albumot számos jól ismert, popkulturális karakter ihlette, a fantasy-irodalom, a videójátékok, a filmek, a TV és az Anime világából.

A banda közleménye így szól: "Ez az album főhajtás azon hősök előtt, akik meghatározták gyerekkorunkat, tinédzser-életünket; akik nagy hatással voltak ránk, szórakoztattak minket annak idején. Alig várjuk már, hogy megoszthassuk veletek ezeket a dalokat! Szeretnénk külön köszönetet mondani azoknak, akik a tavalyi évben beszálltak a crowdfunding-kampányba – nélkülük nem születhetett volna meg ez a lemez!".

Az új albumon vendégként tűnik fel többek közt Tommy Johansson (Sabaton, ReinXeed), Ross Thompson (Van Canto), Nora Bendzko (Nightmarcher, Avem), valamint Lukas Knoebl (Illuminata), aki ezúttal is fantasztikus nagyzenekari témákkal járult hozzá a dalok szívonalához (miután filmzene szakon lediplomázott a Dél-Kaliforniai Egyetemen).

Az alább látható lemezborító a szerb Dušan Markovic műve (ő készítette a 'Lords of the Hunt' EP illusztrációját is).

A 'Masters of the Multiverse' Európában október 12-én jelenik meg (az előrendelési időszak szeptember 14-én indul).

A tracklista:
01. Flame Of Tar Valon
02. If It Bleeds We Can Kill It
03. Grey Wardens
04. Defenders
05. Fallen Star
06. Angels On Neon Wings
07. Days Of High Adventure
08. Evermore
09. The Iron Price
10. Eternia Eternal (The Masters Of The Multiverse)
11. The Touch (CD bónusz track)

Hamarosan közzéteszik az első ízelítőket...


Egy hónap múlva kiadja harmadik nagylemezét a bécsi DRAGONY zenekar
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.