Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Klip-premier: VISIONS OF ATLANTIS - 'The Last Home'

2018-09-04
A szimfónikus metalzene osztrák mesterei február 16-án adták ki új stúdióalbumukat, ami a 'The Deep & The Dark' címet kapta. Erről jelent most meg egy vadonatúj videoklip:

A Napalm Records jóvoltából megjelent 'The Deep & The Dark' - ami a Visions Of Atlantis hetedik nagylemeze - egy "lélegzetelállító megszólalású, jövőbeni klasszikus szimfónikus metal album, melyen a zenekar újabb óceáni mítoszokat fedez fel az elsüllyedt kontinens kapcsán".

A francia szopránó-énekesnő, Clémentine Delauney vezette banda korábbi közleménye így szól: “Ez az az album, aminek elkészítéséről mindig álmodoztunk. Rajta van minden, amit a műfaj és a banda rajongói szeretnek, és minden aminek okán annak idején megalapítottuk a zenekart. Ez a lemez a szíve és a lelke ennek a bandának és a szimfónikus metal műfajnak. Nagyon büszkék és izgatottak vagyunk, hogy több mint 4 év után kiadhatjuk eddigi legjobb 10 dalunkat. Ez a Visions Of Atlantis - ez a Szimfónikus Metal!”.

Íme a 'The Deep & The Dark' borítója és tracklistája:

01. The Deep & The Dark
02. Return To Lemuria
03. Ritual Night
04. The Silent Mutiny
05. Book of Nature
06. The Last Home
07. The Grand Illusion
08. Dead Reckoning
09. Words of War
10. Prayer to the Lost

Az album megjelent deluxe box-szettben, digipak CD-n és digitális formában is. A rendeléseket itt lehet leadni. Első ízelítőképpen lentebb megtekinthető a 'Return To Lemuria' és a 'The Silent Mutiny' című szám hivatalos videója. Szintén lentebb lehet belehallgatni az album összes dalába; április közepe óta pedig elérhető a címadó dal hivatalos klipje is.

A lemezen Clémentine Delauney és Siegfried Samer kísérteties duettjei vegyülnek klasszikus power metal zenei elemekkel és szimfó-metalista körítéssel. A 'The Deep & The Dark' egy kötelező mestermű a műfaj rajongóinak, és szinte minden metalzene-kedvelőnek! A Visions Of Atlantis megalkotta eddigi legerősebb, legtökéletesebb módon kivitelezett magnum ópuszát, amit először egy Symphonic Metal Nights nevezetű turné alkalmával mutattak be, 2018 februárjában (a jövőbeni dátumok és álllomások listája itt található meg).

Az alábbi videó egy interjú-sorozat első öt része, amiben a tagok nyilatkoznak az új lemez kapcsán:


Klip-premier: VISIONS OF ATLANTIS - 'The Last Home'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.