Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Bejelentette debütáló albumát Vikram Shankar új bandája, a THREADS OF FATE

2018-09-04
A Redemption-ből és a Lux Terminus zenekarból ismert, világhírű billentyűs 'A Funeral for the Virtuous' címmel adja ki a Threads Of Fate debütáló EP-jét.

A 2017 nyarán alakult Threads Of Fate Shankar és John Pyres közreműködésében jött létre. A "bombasztikus, drámai természetű filmzene-metalt" játszó együttes felállását Jack Kosto (Seven Spires) gitáros teszi teljessé. Vikram Shankar (Redemption, Lux Terminus, Our Destiny) billentyűkön, nagyzenekari témákon és basszusgitáron is besegít a dalok konponálásába. A banda egy év alatt készült el bemutatkozó, négy-számos EP-jével.

Az 'A Funeral for the Virtuous' november 23-án jelenik meg, az alább látható, Xenoyr (Ne Obliviscaris) álal tervezett borítóval és tracklistával:

01. The Skeleton Key
02. The Reaping
03. Blackhearted Serenade
04. A Funeral For The Virtuous

"Az aratás kezdetét vette! Itt az 'A Funeral for the Virtuous' album első ízeltője. A lemezre elsőként a 'The Reaping' dalt írtuk meg - e dal koncepcióját a düh és a bosszúvágy adja; pontosabban arról van szó, miképpen alakítják a tragédiák az emberi természetet; hogyan hatnak ránk mások sötét impulzusai"  közölte a banda az első single-dal kapcsán, amit itt lehet megrendelni digitális formában.


Bejelentette debütáló albumát Vikram Shankar új bandája, a THREADS OF FATE
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.