Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

HELLEVATE - új dalt mutatott be a kansasi speed / thrash metal banda megújult felállása

2018-12-28
A Kansas City-ből származó Hellevate zenekar új felállása szeptember 16-án mutatkozott be élőben. Most megosztották az új dalt is.

A Hellevate új dobosa Ed "Shredward" Unfred (Wicken) lett, aki elmondta: "Nagyon boldog vagyok, hogy megadatott számomra ez a lehetőség - hatalmas örömömre szolgál, hogy a Hellevate tagja lehetek. Sok a munka, ami előttünk áll; én pedig izgatottan vágok bele a dolgokba!”.

A banda eredeti énekese, Andrew "Drew Blood" Lufkin - személyes ügyei - okán távozott a felállásából. A zenekar a legjobbakat kívánja egykori frontemberének; egyúttal bemutatta az új vokalistát, Erik “Jager” Schmutzler (Coitus, No Cause / No Cure) személyében. Erik így szólt: “Nagyon izgatott vagyok - hogy úgymondjam - kiengedhetem a macskát a zsákból. Már egy jóideje együtt zenélünk, jammelgetünk, és nagyon jól érzem magam - örülök, hogy visszatérhetek metalista gyökereimhez. A Hellevate-es srácok hatalmas tehetséges és mérhetetlen szenvedélyt képviselnek - boldog vagyok, hogy mindezt saját kreativitásommal és egyedi szemszögemmel kombinálhatom. Mindannyian nagy rajongói vagyunk a tradícionális heavy metal zenének és a klasszikus thrash-nek; így örömmel egyesítjük erőinket. Epekedve várom már, hogy a világ is megismerhesse, min munkálkodtunk, és végre megoszthassuk az új Hellevate nótákat a rajongókkal és a teljes metal-közösséggel”,

A Hellevate eredeti gitárosa, Dan "Danowar" Whitmer hozzátette: "A Hellevate új élettel töltődött fel; mi pedig rendkívül izgatottak vagyunk a jövőbeli történések okán! Nagyon szerencsésnek érezzük magunkat, hogy két ilyen tehetséges, lelkes sráccal dolgozhatunk együtt, mint Ed és Erik! Nagy izgalmakat hoz számunkra a jövő! A Hellevate mindig is az a fajta banda volt, ami nem fél új művészi kalandokat, új élményeket felfedezni; és azzal, hogy most ez a két fantasztikus zenész csatlakozott hozzánk, még izgalmasabbá teszi a jövőbeni dolgokat. Alig várom már, hogy kiderüljön, merre visz minket újonnan visszaszerzett kreatív potenciálunk!".

A banda új felállása szeptember 16-án mutatkozott be élőben, a Minnesota-beli Swordmetal Fest VII rendezvényen, Savage városában. Ezután, november 9-én szülővárosában, Kansas City-ben lépett fel a csapat. Emellett természetesen aktívan dolgoznak az új lemezen is, ami a 2016-os 'Weapons Against Their Will' folytatása lesz.

A csapat december végén be is mutatta új dalát, ami az első felvétel az új felállással. A 'Last Of The Fell' című számot Dan "Danowar" Whitmer és Josh "The Boss" Cole gitárosok keverték. Íme a premier:


HELLEVATE - új dalt mutatott be a kansasi speed / thrash metal banda megújult felállása
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.