Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

PSYCHOTOMY - hallgass meg két új dalt az olasz death metal-trió 'Aphotik' albumáról!

2018-09-05
Szeptember 28-án jelenik meg az 'Aphotik' című, síri death metal-eposz.

A Psychotomy egy olasz metalbanda, ami 2010 őszén alakult. A zenekar eleinte színtiszta thrash metalt játszott, de a későbbiekben egyre inkább a technikás / brutális death metal zene irányába fordultak. Evolúciójuk a 'Transcend the Absolution' című EP-vel teljesedett ki.

2015-ben megjelent első nagylemezük, az 'Antinomia', és mivel ezen a korongon új felállás mutatkozott be, a banda hangzása még sötétebb és borongósabb lett. Ez a hangulat elsőként az 'Evidence Of Tyranny' videoklipjében nyilvánult meg.

Most eljött az idő, hogy bejelentsék második nagylemezüket, az 'Aphotik'-ot, amit az Everlasting Spew Records fog kiadni, 2018. szeptember 28-án. Az új albumot M. Ventura producelte és keverte, a Padova-beli Black Pill Stúdióban. A maszterizálást Dan Lowndes és a floridai Resonance Sound Stúdió nevéhez fűződik; a lemezborítót pedig egy View From The Coffin nevű művész tervezte.

Az alábbi lejátszón meghallgatható két új dal a lemezről (amit itt lehet előrendelni):

Az albumon a banda alap-felállását (L.D.R. gitáros-énekes, I.B. gitáros és M.V. dobos) Marco “Ser” basszusgitáros kíséri.

Az 'Aphotik' különösen ajánlott az Immolation, a Dead Congregation, a Cruciamentum és a Phobocosm rajongóinak!


PSYCHOTOMY - hallgass meg két új dalt az olasz death metal-trió 'Aphotik' albumáról!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.