Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

IRON REAGAN - 'Patronizer' címmel mutattak be új dalt a Virginia-beli hardcore thrasherek

2018-09-05
Az Iron Reagan októberben új mini-lemezzel lepi meg rajongóit. Erről most jelent meg az első nyilvános dal, a 'Patronizer'.

Miután az Iron Reagan az idei évben piacra dobott egy split-lemezt (a Gatecreeper zenekarral közösen), egy új anyagot is szalagra vettek: ez a 'Dark Days Ahead' című EP, amit október 12-én ad ki a Pop Wig Records.  Tony Foresta énekes elmondása alapján a 'Dark Days Ahead' dalait a 2017-es 'Crossover Ministry' album munkálatai során írták meg, de mivel azok nem passzoltak annak a lemeznek a hangzásához, lemaradtak róla.

"Ezen dalokat a 'Crossover Ministry' dalszerzői / stúdiós munkálatai közben komponáltuk, de arra a lemezre stílusilag nem illettek. A Trapped Under Ice-os srácokkal már régóta jóban vagyunk; így boldogok vagyunk, hogy áltauk adhatjuk ki ezt a különleges anyagot" - közölte Foresta.

A tracklista:
01. Authority
02. Dark Days Ahead
03. Patronizer
04. The Devastation
05. Watch You Die

Az EP első nyilvános dala, a 'Patronizer' lentebb meghallgatható.

Az Iron Reagan szeptember folyamán a Suicidal Tendencies, a Sick Of It All és az Against Me társaságában turnézik. Októberben továbbá fellépnek a kolumbiai Knotfesten is. A teljes beosztás a Facebookon található meg.


IRON REAGAN - 'Patronizer' címmel mutattak be új dalt a  Virginia-beli hardcore thrasherek
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.