Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Koncert-klip-premier az új SOILWORK albumról: 'Stålfågel'

2019-03-07
A svéd banda nemrég kiadta a 2015-ös 'The Ride Majestic' album folytatását.

A Soilwork új, 11. stúdióalbuma több mint 3 évvel a 'The Ride Majestic' lemez megjelenése után született meg. A 'Verkligheten' című album - ami a csapat 11. sorlemeze - az első a banda történetében, amin Bastian Thusgaard dobol (Thusgard 2016-ban váltotta Dirk Verbeuren-t).

A 'Verkligheten' 2019. január 11-én látott napvilágot, a Nuclear Blast jóvoltából. A kiadvány limitált digipakos és LP-verziója bónuszként egy exkluzív, 'Underworld' című EP-t tartalmaz, rajta 4 további felvétellel. A rendelési infókat itt lehet megtalálni.

A tracklista:
01. Verkligheten
02. Arrival
03. Bleeder Despoiler
04. Full Moon Shoals
05. The Nurturing Glance
06. When The Universe Spoke
07. Stålfågel
08. The Wolves Are Back In Town
09. Witan
10. The Ageless Whisper
11. Needles And Kin (feat. Tomi Joutsen / Amorphis)
12. You Aquiver

'Underworld' bónusz EP tracklista:
01. Summerburned and Winterblown
02. In This Master's Tale
03. The Undying Eye
04. Needles And Kin (eredeti verzió)

A lemez első single-dala, az 'Arrival' október 12-én, pénteken jelent meg. A hónap végén bemutatták a 'Full Moon Shoals' című számot is. Íme a premierek:

Újabban megjelent a 'Stålfågel' című single animációs videója és koncert-klipje, plusz a 'Witan' dal hivatalos klipje is, ami itt megtekinthető:

Alább megtekinthető a stúdiós munkálatokat összefoglaló videó-sorozat első három része, amiben a lemez dalszerzői munkáit és annak inspirációit foglalják össze, valamint elmondják, mire számíthatnak a rajongók:

A Soilwork január 11.-i kezdettel egy nagyszabású európai turnét bonyolított le, az Amorphis, a Nailed To Obscurity és az ukrán Jinjer társaságában. A körút január 25-én a budapesti Barba Negrába is elért.

A Soilwork előző, 'The Ride Majestic' című nagylemezét 2015 augusztusában adta ki a Nuclear Blast - erről bővebben itt írtunk. Rá egy évre kiadtak egy 'Death Resonance' című, ritkaságokkal teli albumot is.


Koncert-klip-premier az új SOILWORK albumról: 'Stålfågel'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.