Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Novemberben megjelenik a P.O.D. tizedik albuma, a 'Circles'

2018-10-09
A keresztény hard rocker P.O.D. zenekar november 16-án adja ki tizedik sorlemezét. A 'Circles' a Mascot Label Group jóvoltából lát napvilágot.

A 'Circles' album kapcsán Sonny Sandoval énekes elmondta, hogy "a korábbiakhoz képest kísérletezősebb, de mégis színtiszta P.O.D.-hangzás" várható. Ugyanakkor "fülbemászó és szórakoztató" dalokra kell számítani, "tele dobbal és basszussal".

A 'Circles' borítója és dallistája így néz ki:

01. Rockin’ With The Best
02. Always Southern California
03. Circles
04. Panic Attack
05. On The Radio
06. Fly Away
07. Listening For The Silence
08. Dreaming
09. Domino
10. Soundboy Killa
11. Home

Az új albumot itt lehet előrendelni.

Elsőként a 'Rockin’ With The Best' című single-dalt mutatták be, de hivatalos formában megjelent a 'Soundboy Killa' és a 'Listening For The Silence' című szám is.

A P.O.D. néhány napja ért végére észak-amerikai, Loudwire Generation X elnevezésű turnéjának - melyen az Alien Ant Farm, a Buckcherry és a Lit is részt vett. A lemezbemutató turnét várhatóan novemberben kezdik meg (a jelenlegi beosztás a banda honlapján olvasható).

A P.O.D mindeddig 10 stúdiólemezt rögzített - köztük a tripla-platina minősítésű 'Satellite'-ot. A csapat neve számos világ-slágert fémjelez - ilyen a 'Southtown', az 'Alive', a 'Youth Of The Nation' és a 'Boom', valamint az aktuális rádiós single-dalok, a 'Beautiful' és a 'Lost In Forever' (melyek egyaránt első helyen végeztek az Active Rock toplistán). A bandát háromszor is Grammy-díjra jelölték; emellett négy díjnyertes videoklipet forgattak, és számos filmzenéhez gyártottak nagysikerű single-dalokat.


Novemberben megjelenik a P.O.D. tizedik albuma, a 'Circles'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.