Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

PSYCROPTIC - új videoklipet mutattak be a tazmán "tech-death terroristák": 'Beyond The Black'

2020-07-01
A Psycroptic 'As the Kingdom Drowns' címmel jelentette meg legutóbbi nagylemezét 2018. november 9-én, a Prosthetic Records jóvoltából. "Kezdetét vette a tazmán tech-death terror!"

Az album 'Beyond The Black' című számához 2019 őszén forgattak hivatalos videoklipet, amit most be is mutattak.

A csapat friss közleménye így szól: "Boldogan közöljük, hogy ezúttal is régi jóbarátunkkal, hűséges kollaborátorunkkal, Wilson Bambrick rendezővel dolgoztunk, hogy életre keltsük a 'Beyond The Black' számot. Ezt a videót még az izolációs időszakot megelőzően (2019 szeptemberében forgattuk), de a járvány - és egyéb különféle okok miatt - mindeddig nem tudtuk bemutatni nektek. Most azonban itt van; élvezzétek! És számítsatok arra is, hogy idén új zenével jelentkezünk!".

Az 'As the Kingdom Drowns' album - ami a 2015-ös 'Psycroptic' lemez folytatása - producere maga a banda gitárosa, Joe Haley volt. A keverést és a maszterizálást a neves Will Putney (Every Time I Die, Body Count) végezte el. Az alább látható borító Mariusz Lewandowsky műve.

Jason Peppiatt énekes korábban így nyilatkozott: "Az új album esetében is a Psycroptic "megkülönböztető jellegű" hangzásának tökélyre fejlesztése volt a célunk; ezúttal azonban igyekeztünk még magasabb szintekre lépni. Alapvetően új elemekkel, és az előzőekhez képest sötétebb hangzással hangzással láttuk el ezt az anyagot a korábbiakhoz képest. Érzésem szerint sikerült elérnünk, amit akartunk: olyasvalamit tettünk le az asztalra, amire mindannyian nagyon büszkék vagyunk!".

A tracklista:
01. We Were The Keepers
02. Frozen Gaze
03. Directive
04. Deadlands
05. As The Kingdom Drowns
06. Beyond The Black
07. Upon These Stones
08. Momentum of the Void
09. You Belong Here, Below

Az album rendelési infóit itt lehet megtalálni (CD-n, kazettán és bakeliten is megjelent az anyag). Ízelítőképpen alább megtekinthető az első nyilvános dal, a 'We Were The Keepers' friss videoklipje, valamint megtekinthető a 'Directive' és a 'Frozen Gaze' hivatalos videoklipje, plusz az előbbi dal, illetve a címadó szám és a 'Frozen Gaze' gitáros playthrough-videója, amit Paul McGuire (Obscenery Films) rendezett:

Az Ausztrália egyik legvadabb vidékéről származó Psycroptic együttes meglehetősen rövid idő alatt kinőtte hazáját; legalább is abban a tekintetben, hogy az extrém metal zenét egyértelműen világ-színvonalon nyomják. A megalakulását követő 15 éven belül, a banda hat nagysikerű stúdióalbumot, és egy koncertlemezt adott ki. Ezen anyagok egytől egyig azt bizonyítják, hogy a Psycroptic organikus fejlődése megállíthatatlan, de ugyanakkor a zenekar sosem hagyja el a maga által megszabott titkos formula hozzávalóit.

A Psycroptic korábban olyan együttesek társaságában turnézott világszerte, mint a Cannibal Corpse, a Suicide Silence, a Decapitated, az Obituary, a Carcass, a Nile, a Suffocation és a Hate Eternal; idén augusztusban pedig a kanadai Archspire és az ausztrál Hadal Maw társaságában indult hazai koncert-körútra a banda.

A Psycroptic felállását Dave Haley dobos, Joe Haley gitáros, Jason Peppiatt énekes és Todd Stern basszer alkotja. Bővebb infók a bandáról és a jövőbeni koncertekről a Facebookon olvashatók.

2019 őszén a banda Észak-Amerikában turnézott, a Skeletal Remains és a Conjurer társaságában.


PSYCROPTIC - új videoklipet mutattak be a tazmán
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.