Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Megvált Andy Whale dobostól a MEMORIAM

2018-09-09
A 2015 őszén alakult, birminghami Memoriam zenekar - amit a Bolt Thrower, a Benediction és a Cerebral Fix egyes tagjai alkotnak - elköszöntek Andy Whale dobostól.

"Aki ismeri Andy-t, az tudja, hogy ő egy büszke családos ember, édesapa. Így teljes mértékig érthető, hogy a jövőben szeretne minden időt azokra fordítani, akiket a legjobban szeret; élettársával és gyermekeivel. Ennél jobb és elfogadhatóbb indokot a bandából való távozásra, nem is tudunk elképzelni. Biztosak vagyunk benne, hogy Andy a jövőben is fog zenélni, de ezentúl valószínűleg inkább kedvence, a punkzene irányába mozdul el. Ez persze nem egy végleges, megváltoztathatatlan döntés - abban is teljesen biztosak vagyunk, hogy Andy a jövőben beugrik még egy párszor a Memoriam dob-felszerelése mögé egy kis közös zúzásra!".

"Szeptember 28-án és 29.én lesz esedékes Andy utolsó, hivatalos minőségben Memoriam-beli koncertje, a németországi Erfurt-ban és Oberhausen-ben. Akiknek tehát van erre lehetőségük, mindenképpen jöjjenek el ezekre a koncertekre, hogy együtt bulizzon velünk, és együtt búcsúztassuk Andy-t. A már leszervezett fellépések közül nem mondunk le egyet sem; de egyelőre most még azzal foglalkozzunk, hogy méltóképpen köszönjünk el Andy-től. Együtt töltött időnk során sok mindent elértünk közösen. Mindig is szeretni és tisztelni fogunk Téged. Üdvözlettel: barátaid" - közölte a Memoriam.

A Memoriam zenekart Karl Willetts (Bolt Thrower) és Frank Healy (Cerebral Fix, Benediction) alapította. A banda debütáló albuma, a 'For the Fallen' 2017. március 24-én látott napvilágot, a Nuclear Blast jóvoltából. Egy évet sem kellett várni, és a csapat kiadta második albumát: szinte napra pontosan egy évvel a debütáló lemez megjelenése után (2018. március 23.) került forgalomba az új album, a 'The Silent Vigil', ami egy újabb "autentikus, nyers old-school death metal-gyilok".

A Memoriam turné-fronton is meglehetősen aktív. Idén májusban felléptek például a Gelsenkirchen-beli Rock Hard Fesztiválon, ahol elhangzott többek közt aktuális single-daluk, a 'Bleed The Same':

A dalhoz korábban hivatalos szöveges videoklip is készült:

Bővebb infók a bandáról és a jövőbeni koncertekről, itt érhetők el: www.memoriam.uk.com


Megvált Andy Whale dobostól a MEMORIAM
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.