Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

NATURE MORTE - novemberre várható az 'NM1' című debüt-album

2018-09-11
A párizsi rock / poszt-hardcore / black metal banda az olasz Argonauta Records-szal kötötte meg első lemezszerződését.

A Nature Morte nem ismer zenei határokat. A banda dalaiban alapvetően atmoszférikus hangszerelés keveredik súlyos riffekkel és ritmikus metal-groove-okkal.

A rendszeresen turnézó Nature Morte zenekar most világraszóló szerződést kötött Olaszország legnevesebb metal-kiadójával, az Argonauta Records-szal. A banda jelenleg első nagylemeze, az 'NM1' véglegesítésével van elfoglalva. Az Argonauta november 23-án adja ki a lemezt.

A Nature Morte tagjai nem érzik fontosnak, hogy felfedjék kilétüket. Magukat szimplán "árnyaknak" nevezik - ők azok, akik "előtűnnek a szantálfa izzó lángjának füstje mögül".

"Végül is mi csak azt tolmácsoljuk a hallgatók felé, amit ez az élet elénk sodor. Mi magunk a holt anyatermészet élő gyökereiből származunk - ez a Nature Morte. Aminek pedig a legjobban örülünk, az az, hogy bandánkat egy olyan kiadó karolta fel, ami totális mértékben megért minket. Első albumunk az Argonauta Records jóvoltából jelenik meg - ez pedig számunkra egy megvalósult álom. Nagyon büszkék vaguynk, hogy részesei lehetünk ennek a körforgásnak".

A 'NM1' tracklistája így néz ki:

01. Through The Perfection Of Your Nothing
02. Till Love Do Us Part
03. Grief
04. Black Pram

Hamarosan közzéteszik az album további részleteit és ízelítőit... de addig is lentebb meghallgatható a banda első demója:

A Nature Morte Facebook-oldala itt érhető el


NATURE MORTE - novemberre várható az 'NM1' című debüt-album
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.