Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Végighallgatható az ARTILLERY kilencedik nagylemeze, a 'The Face of Fear'

2018-11-19
A dán thrasherek a Metal Blade Records jóvoltából jelentették meg következő stúdióalbumukat, 2018. november 9-én.

A 'The Face of Fear' felvételei - hasonlóan a banda előző, 'Penalty by Perception' című lemezének gyakorlatához - a koppenhágai Medley Stúdióban zajlottak, Søren Andersen hangmérnök társaságában, 2018 nyarán. Az új lemez borítóját Martin Helgren tervezte.

Andersen a következőket nyilatkozta: "Ütős és nyers! Az új Artillery album alapjait eredetileg már a '80-as évek elején megírta a banda; így most leginkább arra törekedtünk, hogy produkció tekintetében is old-school irányba haladjunk. Nincs mellébeszélés - ez klasszikus, Artillery-féle thrash metal! Nem mellesleg Bastholm minden eddiginél kiemelkedőbb! A banda nevében is mondhatom, nagyon büszke vagyok a végeredményre. Remélem, mindenki épp annyira fogja élvezni ezt a lemez, mint én magam!".

A 'The Face of Fear' albumra tíz dal került fel - ezek cím szerint a következők: ‘New Rage’, ‘Crossroads To Conspiracy’, ‘Sworn Utopia’, ‘Through The Ages Of Atrocity’, ‘Thirst For The Worst’, ‘Pain’, ‘Under Water’, ‘Preaching To The Converted’, ‘Mind Of No Return’ és maga a címadó nóta. A ‘Mind Of No Return’ tétel egy újrarögzített felvétel - eredetileg ez a szám az Artillery 1982-es, 'We Are the Dead' című demó-kazettáján szerepelt.

A 'The Face of Fear' megrendelhető limitált digipak CD-n, különféle színű bakeliten, valamint digitális formában.

Az új lemez címadó dalának videoklipjét szeptember 26-án tették közzé (lentebb megtekinthető); később pedig bemutatták a 'Crossroads To Conspiracy' című számot és a 'Pain' kisfilmjét is. Lentebb a teljes album-stream is elérhető.

A lemezbemutató koncertet a megjelenés napján (november 9-én) rendezték meg, a koppenhágai High Voltage klubban. Az előzenekar az egykori Accept énekes David Reece szólóbandája volt (ő ugyanezen a napon adta ki új, 'Resilient Heart' című albumát).

Az Artillery jelenlegi felállását Michael Bastholm Dahl énekes, Michael Stützer és Morten Stützer gitárosok, Peter Thorslund basszer és Josua Madsen dobos alkotja.


Végighallgatható az ARTILLERY kilencedik nagylemeze, a 'The Face of Fear'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.