Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

'Fegefeuer' címmel adja ki 13. nagylemezét az EISREGEN - itt az új dal, a 'Knochentorte'!

2018-09-25
Az idén 23 éves Eisregen zenekar - akiknek több lemezüket is betiltották Németországban - október 26-án adja ki új stúdióalbumát, a 'Fegefeuer'-t.

A Massacre Records jóvoltából megjelenő 'Fegefeuer' 11 számát a két frontember, M. Roth és Yantit alkotta meg. Az új album egyik dala, a 'Fahlmondmörder' felkerült az idén júniusban megjelent 'Satan liebt dich' EP-re is (amiről bővebb infók lentebb olvashatók).

Zenei tekintetben az Eisregen ezúttal is hű maradt önmagához: M. Roth gonosz és egyben zseni dalszövegei ismét a legsötétebb dark-rock zenével párosulnak – ezt a kombót vagy szeretni lehet, vagy undorodni tőle... de köztes állapot nincs.

A 'Fegefeuer' elérhető lesz több különböző formátumban: sztenderd CD-változatban; limitált, kézzel számozott digipakban; limitált box-szettben; digitális formában; valamint limitált, kézzel számozott gatefold LP-n. Az előrendelési infók itt érhetők el.

Íme a borító (amit a Svartir Andar Graphix készített) és a dallista:

01. Vorhölle
02. Fegefeuer
03. Knochentorte
04. Oben auf dem Leichenberg
05. Alice im Wundenland
06. Axtmann
07. Es lauert
08. Opfer
09. Die Bruderschaft des 7. Tages
10. Fahlmondmörder
11. Ich mach dich bleich

A nagylemez első ízelítője, a 'Knochentorte' című szám szöveges videója alább megtekinthető.

A hivatalos lemezbemutató bulikat október és november folyamán tartják meg, a Wolfsfest turné keretében, melyen részt vesz a Varg, az Ost+Front és a Harpyie is. A banda jövőbeni turné-beosztása a Facebookon érhető el.

A júniusban megjelent 'Satan liebt dich' EP-re 7 új dal került fel. Az Eisregen tagjai fontosnak tartották megjegyezni, hogy korábban sosem írtak dalt a hírhedt német sorozatgyilkosról, Fritz Haarmann-ról - egészen mostanáig: az 'Onkel Fritze' című szám egyenesen két verzióban került fel az új lemezre - az egyik Michael Roth énekes, a másik pedig a dobos, Yantit vokál-előadásában.

A 'Satan liebt dich' album keverését és maszterizálását Markus Stock végezte el, a Klangschmiede Studio E falai között. A lemezborítót Yantit és Sebastian Spelda kreálta. Az EP címadó dalának hivatalos videoklipjét május közepén mutatták be; a 'Menschenmetzger Fritz (Transilvanian Beef Club)' című tétel kisfilmje pedig a hónap végén került bemutatásra (premierek lentebb), a hivatalos album-előzetessel egyetemben.

A 'Satan liebt dich' dallistája így néz ki:

01. Fahlmondmörder
02. Satan liebt dich
03. Onkel Fritze
04. Menschenmetzger Fritz (Transilvanian Beef Club)
05. For God Your Soul
06. Mein Eichensarg (Schirenc plays Eisregen)
07. 13 russische Krebsschweine

Az Eisregen legutóbbi nagylemeze 2017-ben jelent meg 'Fleischfilm' címmel (erről itt írtunk). Korábbi lemezeiket Németországban rendszerint betiltották, mivel dalszövegeik elsősorban a kannibalizmust, a nekrofíliát és a különféle gyilkossági módszereket népszerűsítik.


'Fegefeuer' címmel adja ki 13. nagylemezét az EISREGEN - itt az új dal, a 'Knochentorte'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.