Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

APNEICA - hallgasd meg az olasz death-doom banda új dalát!

2018-09-12
'Tra Rocce e Cortecce' címmel október 19-én jelenik meg az olasz Apneica együttes harmadik nagylemeze, az orosz GS Productions kiadó jóvoltából.

Az Apneica zenekar 2007-ben alakult, Szardínia szigetén, mint Alessandro Seghene gitáros szóló-projektje, ami az éve során teljes értékű bandává nőttek ki magát (két album és egy EP kiadása után). Azóta történt néhány felállásbeli változás is - jelenleg Francesco Pintore basszusgitáros, Giuseppe Fancellu dobos, Ignazio Simula énekes és Alice Doro gitáros teszi teljessé a csapatot, Seghene mellett.

Az Apneica 2018-ra felvette harmadik nagylemezét, ami a 'Tra Rocce e Cortecce' címet kapta. Ezen a lemezen vendégként szerepel Piera Demurtas énekesnő és Andrea Pisu folk-előadó (ez utóbbi egy szardíniai népdalt prezentál furulyán).

Az új lemezt 2018 márciusa és júniusa között, a SoundRoom Stúdió falai között. A maszterizálást Giuseppe Zaccaria (RomeMasteringStudio) végezte el; a lemezborítót Giuseppe Fancellu készítette.

A 'Tra Rocce e Cortecce' 2018. október 19-én jelenik meg, az orosz GS Productions kiadó jóvoltából - többek közt digipak CD-n -, az alább látható borítóval és tracklistával:

01. Terra
02. Ochi celati
03. Dove cresceva la foresta
04. Astratta solitudine
05. Alba artificiale

Az előrendeléseket itt lehet leadni. Kedvcsinálóképpen itt meghallgatható az 'Astratta solitudine' című szám:


APNEICA - hallgasd meg az olasz death-doom banda új dalát!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.