Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Koncert-klipet mutatott be nyolcadik albumáról az ARCHITECTS: 'Royal Beggars'

2019-03-18
A brit metalcore zenekar új, 'Holy Hell' című albumát 2018. november 9-én adta ki az Epitaph Records.

A 'Holy Hell' az Architect első albuma Tom Searle gitáros időelőtti halála óta: az Architect egyik alapítója (a dobos Dan Searle ikertestvére) 2016 augusztusában hunyt el, hosszan tartó, rák elleni küzdele során.

A Tom halálát követő hónapokban nem tudtam foglalkozni semmi mással, annyira boldogtalan és dühös voltam” - nyilatkozta Dan. “Először próbáltam tagadni a dolgot, aztán pedig igyekeztem megbírkózni a tudattal. Egy ponton viszont rájöttem, hogy tanulnom kell az esetből”.

Voltak idők, amikor fel kellett tennünk önmagunknak a kérdést: ‘Mi maradt nekünk?’” - tette hozzá Sam Carter énekes. “Mint egységes csapat, mint barátok, találnunk kellett valamiféle vigaszt”.

Végül két választási lehetőségünk maradt” - mondta Dan. “Vagy sajnáltatjuk magunkat, és hagyjuk, hogy ez a borzalmas világ elpusztítson minket is... vagy pedig erőt, inspirációt gyűjtünk, és úgy éljük az életünket, ahogy Tom azt szeretné. Bevallom, eleinte nagyon aggódtam, hogy az emberek majd valami lenhagoló, csüggedt üzenetet vesznek át erről az albumról. Viszont felelősnek éreztem magam, hogy egyfajta fényt nyújtsunk mindenkinek az alagút végén; segítsünk azokon, akik hozzánk hasonló, borzalmas élményeket éltek át”.

Az inspirációval gazdagon felszerelt Architects 2017 ősze és 2018 tavasza között hat hónapot töltött az új album munkálataival. Végül megszületett ez a 11 számos lemez, aminek maga Dan és a gitáros Josh Middleton volt a producere. “Összességében számomra a 'Holy Hell' album a fájdalomról szól; arról, hogyan dolgozzuk fel, hogyan küzdünk meg vele, hogyan tanulunk meg élni vele. A fájdalomnak van értéke is. Az a része, ami tanít minket; ami fejlődésre késztet” - fűzte hozzá Dan.

01. Death Is Not Defeat
02. Hereafter
03. Mortal After All
04. Holy Hell
05. Damnation
06. Royal Beggars
07. Modern Misery
08. Dying To Heal
09. The Seventh Circle
10. Doomsday
11. A Wasted Hymn

A lemez megrendelhető különféle változatban (CD-n, box-szettben, bakeliten, stb.), a banda hivatalos honlapján. Első ízelítőként alább elérhető a 'Hereafter', a 'Royal Beggars', a 'Modern Misery' és a 'Death Is Not Defeat' című single-dalok hivatalos klipje, valamint a Holy Ghost című dokumentumfilm.

2019 márciusában továbbá megjelent a 'Royal Beggars' című szám hivatalos koncert-klipje, amit a banda február 8.-i, hamburgi fellépése során forgattak:


Koncert-klipet mutatott be nyolcadik albumáról az ARCHITECTS: 'Royal Beggars'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.