Normál verzió

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

A debütáló album 25. évfordulóját ünnepli a SUIDAKRA

2019-11-25
A német folk-death banda lemezszerződést kötött az MDD Records kiadóval, és bejelentett egy speciális kiadványt.

A Suidakra néhány napja kiadta az 'Echoes of Yore' című albumot, amire eddigi zenei karrierjük legnagyobb klasszikusai kerültek fel, újrarögzített formában. Ezzel a kiadvánnyal ünneplik meg debütáló albumuk megjelenésének 25. évfordulóját. Az 'Echoes of Yore' megjelenése november 15-én volt esedékes.

Az új kiadvány friss promóciós klipje, a 'Morrigan' november végén jelent meg. A kisfilmet Hamburgban forgatta a banda, David Thehlen rendezésében. A videó a kelta háború-istennő, Morrigan történetét mutatja be.

Másik hír, hogy a Suidakra fellép a 2020 februárjában - negyedik alkalommal megrendezendő - Wacken Winter Nights rendezvényen. A viking / folk metal zenére szakosodott rendezvényen részt vesz továbbá a Borknagar, a Dartagnan, a Fairytale, a Heidevolk, a Týr és a Winterfylleth is.

A banda a 2016-os 'Realms of Odoric' album folytatásaként vette fel legutóbbi, 'Cimbric Yarns' című nagylemezét, aminek alább látható borítóját ezúttal is a neves illusztrátor, Kris Verwimp tervezte.

A tracklista:
01. Echtra
02. Serpentine Origins
03. Ode To Arma
04. A Day And Forever
05. Black Dawn
06. At Nine Light Night
07. Snakehenge
08. Birth And Despair
09. Assault On Urlár
10. Caoine Cruác

A 'Cimbric Yarns' 2018. november 16-án jelent meg, digipak CD-n, limitált LP-n, valamint digitális formában.

Íme az első két dal, a 'Snakehenge' szöveges videója és az 'Ode To Arma' hivatalos klipje; valamint a hivatalos album-előzetes:

A Suidakra ezt megelőző, 'Realms of Odoric' című albuma 2016 májusában jelent meg. A banda frontembere, Arkadius Antonik és Kris Verwimp Realms Of Odoric néven létrehozott egy önálló artwork / soundtrack projektet is, aminek nemrég megjelent debütáló albuma 18 filmzenei hatású dalt tartalmaz - ezeket számos neves vendégzenész és egy nagyzenekar részvételével rögzítették.


A debütáló album 25. évfordulóját ünnepli a SUIDAKRA
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.