Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Klip-premier: MEGAHERZ - 'Nicht Genug'

2018-09-13
"A német indusztrális rockbanda tele van erővel és elsöprő szenvedéllyel. Új, 'Komet' című stúdiólemezükkel minden eddiginél mélyebbre ásnak". Ezt bizonyítja az új klipes dal is, ami a 'Nicht Genug'-hoz készült:

A Megaherz meglehetősen magasra helyezte a lécet legutóbbi, 'Zombieland' (2014, Napalm Records) és 'Erdwärts' (EP, 2015, Napalm Records) című kiadványaival (a 'Zombieland' például felkerült a hivatalos német zenei toplista 17. helyére); 2018 elején azonban eljött az idő egy újabb nagy projekt bemutatására. A Megaherz ezúttal új szférákba látogat; lévén elkészült és megjelent az új, 'Komet' című stúdióalbum, ami egy "tökéletesen ötvözött metal- / rock- / gothic-mozaik".

A 'Komet' lelke kézzelfogható: "kompromisszumot nem tűrő és emóciónális". Zeneileg és dalszövegileg is kemény. "Másrészről pedig szívmelengető" - jegyezte meg a frontember, Lex, aki szerint "újabb mélységekbe, illetve a banda megújult kozmoszába repíti a hallgatót a 'Komet' album. A műfaj azonban továbbra is a "Neue Deutsche Härte", ami maga a Megaherz sajátossága.

A február 23-án megjelent 'Komet' albumot itt lehet megrendelni, szimpla vagy dupla CD-n (különféle bónuszokkal, extrákkal kiegészítve), dupla bakeliten és digitálisan.

Íme a 'Komet' tracklistája:

01. Vorhang auf
02. Komet
03. Scherben bringen Glück
04. Horrorclown
05. Von Oben
06. Tiefenrausch
07. Schwarz oder Weiß
08. Heldengrab
09. Nicht in meinem Namen
10. Trau Dich
11. Nicht genug

A bónusz CD tracklistája:

01. Jagdzeit (Live)
02. lorreiche Zeiten (Live)
03. Roter Mond (Live)
04. Gegen den Wind (Live)
05. Himmelsstürmer (Live)
06. Für Immer (Live)
07. Unbesiegbar (Bonus)

A lemezről elsőként a 'Vorhang Auf' című szám videoklipje látott napvilágot. Az új kisfilmet Londonban forgatták, a Video Ink stábja és Adam Barker rendezésében. Később megjelent a címadó szám kisfilmje is. Íme a premierek:


Klip-premier: MEGAHERZ - 'Nicht Genug'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.