Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

GEVURAH - új dal a kanadai sátánista black metal bandától: 'Mark Of Lucifer'

2018-09-14
A Gevurah szeptember 28-án adja ki új EP-jét, a 'Sulphur Soul'-t.

Az A.L. gitáros-basszer és X.T. énekes-dobos-gitáros alkotta Gevurah együttes mindeddig két hivatalos kiadvánnyal jelentkezett - ez a 2013-as 'Necheshirion' című EP (amit egy két-számos demó, a 'Dialogue of Broken Stars' követett - ennek révén igazolta le őket az amerikai Profound Lore Records), valamint a 2016-os ópusz, a 'Hallelujah!'.

2018-ban új albummal jelentkezik a projekt. A 'Sulphur Soul' a 'Hallelujah!' albumon kialakított, zord atmoszférájú, sátánista black metal zenére építkezik, de még annál is agresszívabb és hangzásilag erőteljesebb, egyben zeneileg komplexebb és technikásabb is.

Négy dal került fel az új lemezre, 32 percben. A 'Sulphur Soul' "kétségkívül a Gevurah legintenzívebb, legdinamikusabb és legkonyörtelenebb kiadványa - bebizonyítja, hogy montreali duó szónikus rituálékból álló zenei palettája mindent felülmúló brutalitást és sötét, transzcendentális / spirituális aurák által körülvett intenzív erőket tartalmaz".

Az alábbi lejátszó révén CD-n és digitálisan is megrendelhető az album, valamint meghallgatható a 'Mark Of Lucifer' című szám:

A Gevurah zenekarról bővebb infók a www.thepathofgevurah.com oldalon találhatók.


GEVURAH - új dal a kanadai sátánista black metal bandától: 'Mark Of Lucifer'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.