Normál verzió

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

TOQUE - bemutatta új "covid-eoklipjét" a Slash-banda két tagja alkotta projekt: 'What Kind Of Love Is This'

2020-08-13
Két kanadai zenész, Todd Kerns és Brent Fitz - akik mindketten tagjai a Slash Featuring Myles Kennedy & The Conspirators együttesnek - bemutatták új feldolgozásuk hivatalos videoklipjét.

A Toque 2019. augusztus 28-án adta ki új albumát, a 'Never Enough'-ot. Ez a kanadai csapat első albuma, mely teljes egészében saját szerzeményeket tartalmaz (korábban ugyanis kizárólag feldolgozásokat rögzített és adott elő a banda).

A 'Never Enough' rendelési infói itt találhatók meg. Lentebb meghallgatható az első dal, a 'Never Enough For You', ami hivatalos videoklip és hivatalos koncert-klip formájában is megjelent:

Újonnan megjelent a 'What Kind Of Love Is This' című szám hivatalos "covid-eoklipje", amit a globális karantén ideje alatt forgattak, ki-ki a saját otthonában / stúdiójában.

A 'What Kind Of Love Is This' eredetileg egy Streetheart-dal, amit most a legendás banda énekese, a három évvel ezelőtt elhunyt Kenny Shields emlékére ad elő a Toque.

A Toque legutóbbi feldolgozása a Queen City Kids 1981-es klasszikusa, a 'Down Again'. Az új single elérhető digitálisan, többek közt a Spotify-on.

Nem ez volt az első alkalom, hogy a Toque Queen City Kids dalt dolgoz fel: debütáló, 'Give'r' című albumukon szerepel a 'Dance' című szám átdolgozása is, amit maga a QCK megköszönt a bandának.

A Toque ezt megelőzően Alanis Morissette világhírű slágerét, az 'Ironic' című dalt dolgozta fel (ez a szám eredetileg az énekesnő 1995-ös, 'Jagged Little Pill' című albumán szerepelt).

A Toque felállását - Kerns és Fitz mellett - két másik kanadai zenész, a Kelly Clarkson együtteséből ismert Shane Gaalaas és Cory Churko (Shania Twain) alkotja. A csapat 2012-ben alakult egy Winnipeg-beli jótékonysági rendezvényen, ahol rögtön el is határozták, hogy új projektjükben kizárólag híres kanadai rockbandák (Streetheart, Queen City Kids, Kim Mitchell, Loverboy, Saga, Platinum Blonde, Harlequin, Aldo Nova, stb.) egyes slágereit adják elő - ezáltal pedig pénzt gyűjtenek rák-kutatás céljából.

Néhány sikeres helyi jötékonysági koncertet követően, 2016 decemberére a banda felvette, majd kiadta debütáló, 'Give'r' című feldolgozás-albumát, ami eleinte csak digitális formában jelent meg; de később megrendelhetővé vált CD-n is, néhány speciális merchandise-termékkel egyetemben!

Íme a 'Give'r' borítója, dallistája és hivatalos ízelítője:

01. Fantasy
02. Dance
03. Working For The Weekend
04. Thinking Of You
05. My Girl
06. Go For Soda
07. Crying Over You
08. On The Loose
09. Roller
10. Lonely At Night
11. New Girl Now
12. Raise A Little Hell
13. Action

A Toque zenekarról és a jövőbeni koncertekről bővebb infók a www.toquerocks.ca oldalon találhatók.


TOQUE - bemutatta új
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.