Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

THE MONOLITH DEATHCULT - itt az új dal, a 'Feet Of Jeremiah'!

2020-05-15
A holland extrém metalisták 'Feet Of Jeremiah' címmel mutattak be új single-dalt és videoklipet.

Az új, 'Feet Of Jeremiah' című szám elérhető digitális formában, az online zeneszolgáltatók (Bandcamp, Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal, stb.) kínálatában.

Az új single-dal a 2019-es kislemez-nóta, a 'Connect The Goddamn Dots' folytatásaként jelent meg. Várhatóan mindkét új nóta felkerül a banda soron következő, 2020 végén megjelenő nagylemezére, ami a "V-trilógia" utolsó része lesz.

Az új dal "karantén-videoklipje" itt tekinthető meg:

A The Monolith Deathcult legutóbbi albuma ‘V2 – Vergelding’ címmel jelent meg, 2018. november 30-án, mint a 2017-ben indított V-triológia második epizódja.

Michiel Dekker, a banda frontembere a lemez megjelenése előtt így nyilatkozott: “Ez egy szomorú nap testvér-bandáink és lemezkiadóink számára. Mindeddig titokban tartottuk ugyanis, hogy egy monstre új lemezen dolgozunk: ez a 'V2', azaz a 'Vergelding'. Robin időközben orvos lett, Carsten pedig vegán. Jómagam pedig bűnösnek érzem magam, amiért fehér vagyok. Sokan azt hitték, hogy a The Monolith Deathcult vízbe fulladt, meghalt... mi azonban itt vagyunk, és újra támadunk! Új albumunk, a 'V2 - Vergelding' minden korábbi kiadványunkat szinte jelentéktelenné teszi. De megéri, higyjétek el, srácok! Egy totálisan gyilkos albumról van szó, ami ismét megváltoztat mindent, amire az emberek általában ráhúzzák, hogy "a Halál metalja". Nekik üzenjük: mostantól ez az új sztenderd!".

Az új lemezt Guido Aalbers (Giesound) keverte és Pier Durk Hogeterp maszterizálta. A producerek a banda tagjai voltak; sőt a lemezborítót is maga Carsten Altena készítette. A ‘V2 – Vergelding’ borítója és tracklistája így néz ki:

01. Planet Wrath
02. Dawn of the Planet of the Ashes
03. Come Forth Lazarus
04. Fist of Stalin
05. The #Snowflake Anthem
06. Rise of the Dhul-Fakar
07. Die Glocke (Live / Graspop Metal Meeting 2017)
08. The Furious Gods (Live / Graspop Metal Meeting 2017)

A banda fennállása során mindeddig több mint 220 koncertet adott, 14 országban. Olyan világhírű fesztiválokon léptek fel, mint például a Graspop Metal Meeting, az Eistnaflug, vagy a Fall of Summer. A The Monolith Deathcult ismét készen áll a világ leigázására. Hamarosan eljön a Hamvak bolygójának hajnala...


THE MONOLITH DEATHCULT - itt az új dal, a 'Feet Of Jeremiah'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.