Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

'Rebel Dayz' címmel adja ki következő albumát a NITROGODS együttes - itt az új videoklip!

2019-06-04
A német rock 'n' rollerek nyárra ígérik új albumukat.

A banda nemrégiben kötött új lemezszerződést. Ennek kapcsán a közlemény így szól: "Nagyon boldogok vagyunk, hogy összeállhattunk a Massacre kiadóval, mivel itt rendkívül elkötelezett, profi személyek dolgoznak!".

A Nitrogods egy nyers, autentikus rock 'n' roll zenét játszó együttes, ami arra törekszik, hogy visszahozza a köztudatba a The Who, vagy éppen a korai Motörhead shred-gitár központú stílusát.

Mint most kiderült, a banda 2019. június 21-én adja ki új nagylemezét, 'Rebel Dayz' címen. Az új album immáron előrendelhető különféle változatban, a Massacre Records honlapján.

Íme a 'Rebel Dayz' borítója és dallistája:

01. Breaking Loose
02. Zoom The Broom
03. We'll Bring The House Down
04. 415 DV
05. Get Lost
06. It's Not Your Rock 'N' Roll!
07. Rebel Dayz
08. Blind As A Stone
09. Roadwork Ahead
10. Murder's A Ritual
11. Walk The Track
12. The Haze (An Endless Drift Through The Void)
13. Go Fast
14. Don't Call My Name

Az első új single-dal / videoklip a 'We'll Bring The House Down', ami egy Slade-klasszikus feldolgozása. Íme a premier!

Újonnan megjelent a 'Breaking Loose' című szám kisfilmje is:

A Nitrogods 2017-ben adta ki új nagylemezét. A 'Roadkill BBQ' című korong egy "zenei főhajtás a műfaj élő és holt istenei - Motörhead, Status Quo, The Who, stb. - előtt. A hivatalos közlemény szerint a Nitrogods ismét bebizonyítja, hogy a rock 'n' rollt és a boogie-t nem kell újra feltalálni; mindössze csak rendszer-szintűen kell játszani azt. És valóban: a német trió pontosan ezt teszi; méghozzá olyan módon, ahogy manapság senki más".

A Nitrogods új dalcsokra egy "tökös, erős rock-kollekció; máshogy fogalmazva: egy megállíthatatlan gőzmozdony, amiről hiányoznak a fékek".

A 'Roadkill BBQ' a Steamhammer / SPV jóvoltából jelent meg 2017. május 26-án, digipak CD-n, limitált bakeliten (bónusz CD-vel kiegészítve), digitálisan és "fan-box' változatban, ami az album mellett egy bónusz EP-t és számos extrát tartalmaz.

Henny Wolter, a Nitrogods gitárosa röviden ennyit mondott: "Nagyon büszkék vagyunk új albumunkra! Ezúttal olyan közel kerültünk a banda élő energiájának stúdiós kivitelezéséhez, mint még soha".

A 'Roadkill BBQ' albumot itt lehet megrendelni. Ízelítőképpen lentebb megtekinthető a 'Rancid Rock' és a 'Boogeyman' című single videoklipje (a dalok külön digitális kislemezként is megvásárolhatók).


'Rebel Dayz' címmel adja ki következő albumát a NITROGODS együttes - itt az új videoklip!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.