Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Új videoklipet mutatott be az olasz METHEDRAS együttes

2019-03-21
Az olasz death-thrash banda a német Massacre Records jóvoltából adta ki új albumát, 2018 decemberében.

A Methedras tagjai még véletlenül sem kispályás zenészek: fejenként több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek. A csapat mindeddig számos demó-lemezt és négy stúdióalbumot adott ki. Emellett nem idegenek a klub- és fesztivál-színpadokon sem - felléptek már többek közt a Wacken Open Air és a Metal Camp rendezvényeken; illetve olyan legendák előzenekaraként turnéztak, mint a Dismember, a Destruction és a Morbid Angel (2015-ben hazánkat is megjárták, az Overkill és a Sanctuary társaságában).

A Methedras death metallal fűszerezett thrash zenét játszik, de dalaikat erős groove / hardcore-hatások is meghatározzák (legalábbis ami a vokálokat illeti).

A banda aktuális stúdiólemeze 2018. december 7-én jelent meg, a Massacre Records jóvoltából, 'The Ventriloquist' címmel.

A 'The Ventriloquist' keverését és maszterizálását a híres Simone Mularoni (DGM) végezte el, a Domination Stúdió falai között. A lemezborító Maurizio Piccinelli alkotása. Íme a mű és a dallista:

01. A Deal With The Devil
02. Sham Knockout
03. Blind
04. Dead Silence
05. Fire Within
06. Stab Me Again
07. Alive Or Convict
08. Sleepwalking
09. Into The Maze
10. Watch Me Fall

Az album nyitó-dala, az 'A Deal With The Devil', plusz a 'Stab Me Again' és a 'Dead Silence' című szám alább elérhető hivatalos videó formájában:


Új videoklipet mutatott be az olasz METHEDRAS együttes
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.