Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Klip-premier: THE UNGUIDED - 'A Link To The Past'

2018-09-21
Az egykori Sonic Syndicate-es Sjunnesson-testvérek vezetésével működő, svéd The Unguided együttes bemutatta aktuális albuma, az '...And The Battle Royale' legújabb kisfilmjét:

Miután a csapat előző gitáros-énekese, Roland Johannsson távozott a felállásból, a bandába új frontember érkezett, Jonathan Thorpenberg személyében. A The Unguided - miután 2016 decemberében kiadott egy két-számos EP-t - felvette Thorpenberggel közös első albumát, ami a 'The Unguided and the Battle Royale' címet kapta. Az új album világszerte 2017. november 10-én jelent meg, az osztrák Napalm Records jóvoltából.

Richard Sjunnesson vokalista akkoriban elmondta: "Mind az öten nagyon komolyan feláldoztuk a lelkünket ezért az albumért. Tisztában voltunk ugyanis azzal, hogy ez egy fontos, karrier-meghatározó lemez lesz, miután nagy becsben tartott barátunk kilépett a bandából. Még véletlenül sem szerettünk volna csalódást okozni a rajongóknak - sem önmagunknak -; ezért megírtunk és felvettünk egy dinamikus szörnyeteget; mégpedig egy innovatív producer, Dino Medanhodzic közreműködésében. Mindannyian a legjobbat adtuk magunkból - Jonathan fatansztikusan teljesít; egyben új hangzással, energiával látta el zenénket. Készüljetek tehát, mert kezdetét veszi a Királyi Csata!".

A tracklista:
01. Death's Sting
02. The Heartbleed Bug
03. Legendary
04. Dark Metamorphosis
05. A Link To The Past
06. Anchor Stone (Of The World)
07. Manipulate Fear
08. Force Of Nature
09. King's Fall
10. Nighttaker (bónusz track)
11. Daybreaker (bónusz track)

A The Unguided egy teljes koncert DVD-t is mellékelt az új album limitált, digipakos változatához. Ezen a koncertlemezen Roland Johansson búcsú-bulijának felvétele látható, amit a svédországi Falkenbergben rögzített az akkoriban még hattagú banda. A DVD dallistája így néz ki:

01. Becoming Death (intro)
02. Enraged
03. King Of Clubs
04. Blodbad
05. Heartseeker
06. Green Eyed Demon (feat. Christoffer Andersson)
07. Unguided Entity
08. Betrayer Of The Code (feat. John Bengtsson)
09. Operation: E.A.E.
10. Eye Of The Thylacine
11. Inherit The Earth
12. The Worst Day (revisited)
13. Nighttaker
14. Phoenix Down
15. Hate (And Other Triumphs)

A 'Legendary' című szám hivatalos lyric-videója lentebb tekinthető meg. Szintén lentebb érhető el a 'The Heartbleed Bug' kisfimlje, plusz a bónusz lemez 'King Of Clubs' és 'Blodbad' dalának hivatalos koncert-klipje.

A rendelési infókat itt lehet megtalálni.

A The Unguided együttes 'Lust And Loathing' címmel látta el legutóbbi, 2016. február 26-án megjelent nagylemezét. A Napalm Records jóvoltából kiadásra került album korábbi videoklipjei (és bővebb infók a lemezről) itt érhetők el.


Klip-premier: THE UNGUIDED - 'A Link To The Past'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.