Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Mini-lemezt rögzített a kanadai FRACTAL CYPHER zenekar - itt az új videoklip!

2018-10-17
A montreali prog-kvartett november 8-án dobja piacra új, négy-számos EP-jét, amit 'Prelude to an Impending Outcome' címmel láttak el.

A 'Prelude to an Impending Outcome' egy "különböző műfajok közötti hullámvasút, ami egymástól eltérő hangzású dalok és személyes élményeken alapuló szövegek sokasága között kanyarog".

A 'Prelude to an Impending Outcome' egy négy számból álló mini-album. Ezek a dalok egymástól nagy mértékben eltérnek, mivel így lesz maximális a "hullámvasút-effektus", és így lesz izgalmas a hallgatnivaló. Ez a tőlünk megszokott stílus-ütköztetés ezúttal jóval erősebb, mint az előző album esetében, de dalszerzés és hangzás tekintetében is sokat fejlődtek a nótáink. Az új lemez vibrálása - köszönhetően a dalszövegeknek és az alapvető dal-ambienciának - szintén jóval személyesebb az előző albuméhoz képest. Bandánk dallamos oldala persze itt is megfigyelhető, lévén nem hanyagoltuk a fülbemászó vokál-témákat és nagyszerű szólókat sem” - közölte a Fractal Cypher

A banda új albumának borítóját a montreali Silent Q Design munkatársai tervezték, "precízen kifejezve a mögötte rejlő, egzisztenciális prog-metal univerzumot".

A tracklista:
01. Coming Back To Life
02. The Grandeur Of It All
03. From The Above And To The Stars
04. Red Lady

Az EP első single-dala, a 'From The Above And To The Stars' alább elérhető hivatalos videoklip formájában:


Mini-lemezt rögzített a kanadai FRACTAL CYPHER zenekar - itt az új videoklip!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.