Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Koncert-klipet mutatott be utolsó albumáról a CHROME DIVISION

2019-03-09
A Dimmu Borgir frontember, Shagrath "rock & roll projektje", azaz a Chrome Division fennállása 15. évfordulója alkalmából adta ki utolsó stúdiólemezét.

A "pokoli hard rock zenében" utazó Chrome Division négy nagylemez után jelentette be, hogy 15 év elteltével leáll a zenekari erőmű, de még egy utolsó, intenzív motor-bőgés kilátásban van: ez a banda végső stúdiólemeze, amit stílszerűen 'One Last Ride' címmel láttak el.

Négy évvel az 'Infernal Rock Eternal' album megjelenése után a Chrome Division ismét összeállt eredeti énekesével, Eddie Guz-zal, hogy közösen kiforraltak egy új mesterművet, ami végtelen metal-energiával és féktelenül pörgő kerekekkel van felszerelve. Az banda utolsó albuma 2018. november 16-án jelent meg, a Nuclear Blast jóvoltából.

Shagrath így nyilatkozott: "Az idő végre elérkezett... A Végítélet Lovasai visszatérnek a halott mezőkről egy "végső kaland" erejéig! Bandánk rendkívül izgatott és nagyon büszke, hogy bejelentheti: 5. albumunk hamarosan megjelenik a Nuclear Blast Records jóvoltából. Nem mellesleg visszatért közénk eredeti énekesünk, Eddie Guz; vandégként pedig Missselia szerepel a lemezen. Készüljetek fel egy ütős, tökös anyagra, amire 13 új szám került fel - köztük egy spanyol nyelvű nóta a dél-amerikai fanok számára. Doomsday Rock Legion Forever!".

Eddie Guz (ének) és Shagrath (gitár, basszusgitár, vokál) mellett Mr Damage (szólógitár, basszusgitár, vokál) és Tony White (dobok, ütős hangszerek) alkotja a Chrome Division jelenlegi - egyben utolsó - felállását.

A tracklista:
01. Return From The Wastelands
02. So Fragile
03. Walk Away In Shame
04. Back In Town
05. You Are Dead To Me
06. The Call
07. I’m On Fire Tonight
08. Staying Until The End
09. This One Is Wild
10. One Last Ride
11. We Drink
12. Towards The Unknown
13. Esta Noche a A Quemar (bónusz track)

A Chrome Division 2019 februárjában bonyolította le európai lemezbemutató turnéját, aminek során megfilmesítették az 'I'm On Fire Tonight' című számot:

A banda 2019 szeptemberében bonyolítja le európai búcsúturnéját (a Crossplane és a Virginia Hill társaságában), aminek dátumai és állomásai itt olvashatók.

A 'One Last Ride' album megrendelhető CD-n, limitált LP-n, stb., ezen a linken. Alább ízelítőképpen megtekinthető a címadó dal, a 'Walk Away In Shame' és az 'I'm On Fire Tonight' hivatalos szöveges videója:

Az első négy hivatalos album-előzetes itt érhető el:

A Chrome Division legutóbbi, 'Infernal Rock Eternal' című albuma 2014-ben jelent meg - erről bővebben itt írtunk.


Koncert-klipet mutatott be utolsó albumáról a CHROME DIVISION
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.