Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

8 év után tért vissza új albummal az ENTROPY - itt a 'Force Convergence' album címadó dalának szöveges klipje!

2020-12-02
A kanadai thrash / groove metal banda egy montreali stúdióban vette fel visszatérő albumát.

Az Entropy legfrissebb stúdió-anyaga egy nagylemez, amit 'Force Convergence' címmel láttak el. Az album véglegesítését 2020 tavaszán végezték el, Kevin Jardine hangmérnök társaságában, a montreali Uplift Stúdióban. Az album 2020. július 25-én jelenhetett meg digitális formában; augusztus 28-án pedig CD-n, amit az EntropyMetal.com oldalon lehet megrendelni.

A 'Force Convergence' borítóját Yan Sek készítette. Íme a mű:

"Az Entropy a nyár elején fejezte be új albuma, a 'Force Convergence' rögzítését. Minden dob- és gitár-témát rövid időn belül elvégeztünk. Ger Torontóban ejtette meg a vokálok rögzítését; míg testvérünk, Jim McLean (Mortal Annoyance) felajánlotta saját stúdióját a munkálatok véglegesítése céljából. Oscar Rangel - miután visszatért egy mexikói turnéról (melyen saját bandája, az Operus színeiben játszott) - Montreal-ba utazott, hogy ellássa a saját részeit" - jelentette a munkálatok kapcsán Danny Lauzon, az Entropy gitárosa.

A nyár végén meg is jelent az új Entropy album, aminek kapcsán Lauzon egy újabb közleményt adott ki.

"Rendkívül boldogok vagyunk, hogy bemutathatjuk az egész világnak a negyedik Entropy albumot, a 'Force Convergence'-t. Az utóbbi év egy igencsak elbaszott esztendő volt, ezért úgy döntöttünk, hagyatkozzunk a metalra, és éltessük az Entropy-t; egyben pedig a rajongóknak is adjunk valamit. Itt van tehát az új albumunk, hallgassátok ingyen, szeretettel! Ha az Entropy mosolyt tud csalni az emberek arcára ezzel a félórás metal-őrülettel, akkor a küldetés teljesítve! Szóval vegyetek magatokhoz egy hideg sört, tekerjétek fel a hangerőt, és bömböltessétek a lemezt! Reméljük, ti is annyira élvezitek ezt az albumot hallgatni, mint amennyire mi élveztük annak elkészítését!".

Az új lemezen az Entropy eredeti, eklektikus hangzása kerül hangsúlyba, ami immáron 30 éve meghatározza a banda stílusát. A 'Force Convergence' ugyanakkor garantáltan ínyére válik majd a Slayer, a Pantera és az Iron Maiden rajongóinak is.

Nemrég megjelent a 'Ripzone' című szám hivatalos szöveges videója; december elején pedig bemutatták a címadó dal szöveges klipjét is:

Az 1989-ben alakult Entropy az elmúlt 20 évben három nagylemezt adott ki. Legutóbbi anyaguk, az 'E3' 2012 májusában jelent meg, független gondozásban.


8 év után tért vissza új albummal az ENTROPY - itt a 'Force Convergence' album címadó dalának szöveges klipje!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.