Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Nézd meg a LUTHARÖ új, 'Blood Lightning' című videoklipjét!

2020-08-06
A kanadai Ontario állambeli Hamilton-ból származó Lutharö együttes új EP-je "a dühös death metal, valamint az érces power metal-vokálok és -szólók egyedi ötvözete".

A Lutharö dinamikus és ritmusos elemekkel teli zenéje teljesedik ki a 'Wings of Agony' című EP-n, ami március 27-én jelent meg, a Bandcamp, az iTunes és a Spotify révén.

Az új mini-album - dalszövegek és stílus tekintetében - különféle emberi érzelmeket vonultat fel; konkrétan arra a haragra van kihegyezve, ami egy bosszúszomjas szörnyeteggé változtatja az egyént. Mindezt a feelinget remekül tükrözik az "elszabadult" női vokálok.

A Lutharö abban a reményben alkotta meg ezt a lemezt, hogy hosszan tartó, pozitív élménnyel lepje meg a hallgatókat. Egy autentikus és dühös, de ugyanakkor élvezetes anyagról van szó, ami az Arch Enemy, a Metallica, a Black Sabbath, a Behemoth és az Iron Maiden rajongóinak egyaránt ínyére válhat.

A Lutharö remekül egyensúlyoz a death, a power és a thrash metal műfajok mezsgyéjén.

A tracklista:
01. Barren
02. Diamond Black
03. Blood Lightning
04. Will To Survive
05. Wings Of Agony

Íme a címadó dal hivatalos videoklipje, mely "6 percben kavarja fel a néző és a hallgató lelki nyugalmát és békéjét":

Újonnan megjelent a teljes album-stream is, ami itt érhető el. A 'Barren' című szám pedig alább hallgatható meg:

2020 augusztusában bemutatták a 'Blood Lightning' című szám kisfilmjét is, aminek jellemzése így szól: "A 'Blood Lightning' dal azt az érzést mutatja be, amikor valami iránt csillaíthatatlan szenvedélyt érzel. Ez a valami lángra gyújtja a lelked - akár jó, akár rossz értelemben. Ez az örökös küzdés rengeteg vért, verejtéket és könnyet eredményez, de a végén mégsem kapsz cserébe semmit. Ha azonban sikerül észnél maradnod, és elkapod a megfelelő pillanatot, akkor bátran fel tudod venni a harcot".

A 'Diamond Back' című szám gitáros playthrough-videóját Victor Bucur prezentálja:

A Lutharö Facebook-oldala itt érhető el.


Nézd meg a LUTHARÖ új, 'Blood Lightning' című videoklipjét!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.