Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

12 év után új albummal tért vissza a CARNAL FORGE - itt az új playthrough-videó!

2019-04-29
Svédország egyik "legkeményebb és legzúzósabb" bandája, a Carnal Forge visszatért! A csapat lemezszerződést kötött a svéd ViciSolum Productions kiadóval.

A Carnal Forge visszatérő nagylemeze 'Gun to Mouth Salvation' címmel szabadult a világra, 2019. január 25-én. Az új album a Carnal Forge első teljes értékű kiadványa a 2007-es 'Testify For My Victims' lemez óta.

Jari Kuusisto, a banda alapítója elmondta: “Kiléptem a Carnal Forge-ból, miután megjelent a legutóbbi, 'Testify For My Victims' című album, mivel besokaltam a zeneiparral és mindennel, ami egy banda fenntartásával együtt ját. Sok év kellett hozzá, de a közelmúltban ismét elkezdett hiányozni a CF, ezért felkerestem testvéremet, Petri-t, és felhívtam Lars-ot is 2013-ban, mondván, 'Hé, kurvára eljött az idő, hogy újra belevágjunk a dologba!'. Petri a banda 2010-es hibernációja óta várt erre; így nem volt semmi akadálya a dolognak! Aztán fel is vettünk egy mini-CD-t, hogy újjáélesszük a hullákat, és lebonyolítottunk néhány koncertet is, de ezután elhatároztuk, hogy addig nem fogunk fellépni, amíg nincs új albumunk, és nincsenek új dalaink. Ez egy hosszú és unalmas történet - nem is kezdem ecsetelgetni a részleteket; de egy a lényeg: újra itt vagyunk, és újra szétrúgunk minden segget! És ami még fontos: itt van velünk Lawrence Dinamarca (Nightrage, Loch Vostok) és az új énekes, Tommie Wahlberg is”.

A 'Gun to Mouth Salvation' lemezborítója Federico Boss (Abstract Chaos Design) műve.

A tracklista:
01. Parasites
02. Reforged
03. Aftermath
04. Endless War
05. Bound In Flames
06. King Chaos
07. The Order
08. Hellride
09. State Of Pain
10. Sin Feast Paradise
11. The Stench

Lentebb elérhető a 'Parasites' és a 'Reforged' című szám szöveges videója, valamint a 'Bound In Flames' hivatalos klipje, ami a banda első teljes értékű kisfilmje 12 év után. A megjelenés után közzétették az 'Aftermath', a 'The Order', a 'King Chaos', a 'Reforged', a 'The Stench', a 'Bound In Flames' és az 'Endless War' dalok gitáros playthrough-videóját is.

Az albumot a Carnal Forge tagjai producelték. A felvételek Petri Kuusisto hangmérnök társaságában zajlottak, a svéd Studio SoundPeaQ falai között, 2017 folyamán. A keverést szintén Petri Kuusisto, valamint Jari Kuusisto és Jocke Skog nevéhez fűződik (2018 május); a maszterizálást pedig a Radionika Stúdióban látta el Dino Medanhodzic, 2018 augusztusában.

A Carnal Forge 2019-es felállását Tommie Wahlberg énekes, Petri Kuusisto szólógitáros, Jari Kuusisto ritmusgitáros, Lars Lindén basszer és Lawrence Dinamarca dobos alkotja.


12 év után új albummal tért vissza a CARNAL FORGE - itt az új playthrough-videó!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.