Normál verzió
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Új szólóalbummal jelentkezett az Alice Cooper-banda egykori gitárosa, Kane Roberts - itt az új klip, Cooper és Alissa White-Gluz vendégszereplésével!

2019-01-29
A Frontiers Music Srl leigazolta Kane Roberts gitárvirtuózt, aki 2019 elején adta ki friss szólólemezét.

Kane korábban elmondta: "Amint magadra csatolod a gitárt, és elhatározod, hogy mindennel szembemégy, és ezentúl a zenészek életét fogod élni, onnantól nem számít semmi más; minden áron eljutsz a célodig. Jómagam az elmúlt időben kiprobáltam magam egyéb szórakoztatóipari projektben, de azt mondhatom, hogy a legjobban a '80-s / '90-es években éreztem magam, amikor aktívan zenéltem. Most ismét tele vagyok szenvedéllyel, új dalokkal, és a rajongókkal is folyamatosan tartom a kapcsolatot; így kijelenthetem: a kreatív tűz újra ég bennem! A Frontiers Music Srl stábjára pedig ugyanez igaz - ők is érzik azt a szükségletet, ami arra irányul, hogy integrált részei legyenek a zeneiparnak (az eddigi munkájuk alapján jócskán meg is érdemlik ezt); így én sem tudnék elképzelni jobb helyet ennél a kiadónál, egy új lemez felvételére és kiadására. Az elmúlt években rengeteg dal született az agyamban és a szívemben - ezeket többnyire a rajongók ihlették. Új albumom tehát elég régóta itt forr bennem; szóval már alig várom, hogy eljuttathassam mindenkihez azt az üzenetet, amit cserébe szánok. Elnézést kérek, hogy ilyen sok időbe telt, de rengeteg dolog történt az utóbbi években; és nagy erőfeszítések kellettek ahhoz, hogy visszataláljak az igazi utamra. Így viszont kétség nem fér hozzá: ez a lemez nagyot fog szólni!".

Kane mindeddig négy szólóalbumot tudhat maga mögött (köztük a Phoenix Down projekt lemezét, ami a '90-es évek végén a Frontiers egyik első kiadványa volt). Roberts neve és tehetsége elsőként azonban Alice Cooper 'Constrictor' albumán tűnt fel. Ezt követte első önálló munkája, ami 1987-ben látott napvilágot. Cooper oldalán további albumokat rögzített és turnékoat bonyolított le; ezáltal az amerikai zeneipar egyik leg(el)ismertebb arca lett (hozzájárult mindehhez testépítő imázsa, és ikonikussá vált, gépfegyver alakú hangszere).

Szólóelőadóként számos toplistás dal és lemez köthető még a nevéhez. Dalszerzői munkája és élő performansza olyan előadók oldalán nyilvánult továbbá meg, mint Rod Stewart, Desmond Child, a KISS, Diane Warren, az Alice In Chains, a Berlin, a Guns N' Roses és Garland Jeffries. Kane emellett számos filmzenét is szerzett - ilyen volt például a Sötétség hercege vagy a Pénte 13 IV. soundtrack-je. 1991-ben jelent meg második szólóalbuma, a 'Saints And Sinners' (Geffen Records), amin helyet kapott egy népszerű Billboard-sláger, a 'Does Anybody Really Fall In Love Anymore?', amit eredetileg Jon Bon Jovi és Richie Sambora komponált.

Roberts legújabb szólólemeze - ami néhány neves vendégzenész is szerephez jutott - 'The New Normal' címmel látott napvilágot, 2019. január 25-én, a Frontiers Records révén, az alább látható borítóval és dallistával:

01. King Of The World (feat. Nita Strauss)
02. Wonderful
03. Beginning Of The End (feat. Alice Cooper, Alissa White-Gluz, Aoyama Hideki, Kip Winger)
04. Who We Are (feat. Katt Franich)
05. Forever Out Of Place (Feat. Kip Winger)
06. Leave This World Behind
07. The Lion’s Share (feat. Kip Winger)
08. Leave Me In The Dark
09. Above And Beyond (feat. Kip Winger)
10. Wrong

"Tudom jól; tisztában vagyok vele... hosszú évekbe tellett, mire megszületett az új lemez. Bassza meg!" - nyilatkozta Roberts. "Sokak számára talán túl kihívó ez az új lemezborító, de hé... nagyjából ilyen dolgok jellemezték az elmémet az utóbbi időben. Egyébként Ti is a fejemben voltatok mindvégig; tehát mondhatjuk úgy is, hogy Ti is rajta vagytok ezen az albumon! Köszönöm, hogy kitartottatok mellettem - nagyon szerencsés fickónak érzem magam! Tényleg, haha!".

A 'The New Normal' első ízelítője a 'Forever Out Of Place' című szám, amiben Kip Winger vendégszerepel. Újabban megjelent a 'Beginning Of The End' című dal hivatalos klipje is, amiben maga Alice Cooper és az Arch Enemy frontasszonya, Alissa White-Gluz vendégeskedik (basszusgitáron Winger, dobokon pedig a Babymetal-os Aoyama Hideki szerepel). Íme a premierek:


Új szólóalbummal jelentkezett az Alice Cooper-banda egykori gitárosa, Kane Roberts - itt az új klip, Cooper és Alissa White-Gluz vendégszereplésével!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.