Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

EVERGREY - 'All I Have' címmel jelent meg új klip a 'The Atlantic' albumról

2019-03-21
Az Evergrey január 25-én dobta piacra új nagylemezét, ami immáron a harmadik sorlemez a banda újjáalakulása óta.

A 'The Atlantic' a nagysikerű, 2016-os stúdióalbum, a 'The Storm Within' folytatása. Az új lemezt a banda ismét azzal a Jacob Hansen hangmérnökkel vette fel, aki a 'The Storm Within' és az azt megelőző, 'Hymns for the Broken' című albumokat is keverte.

Tom S. Englund, a banda frontembere így nyilatkozott: “Helló, srácok! Elkészült az Evergrey 11-es számú stúdióalbuma! Elég beteges, nemde?! Egyben ez a harmadik album, amivel véget ér egy koncepció; amivel elérjük úticélunkat, vagy legalábbis a végkifejletet. Továbbá azt is mondhatjuk rá, hogy olyasvalamit, amit már sokan vártatok, igaz?
Óriási privát akadályokon kellett keresztülvergődnünk magunkat - idesorolható egy rendkívül komplikált betörési ügy, ami az elsőszámú stúdiónkat érintette... Közel sem volt fájdalommentes és könnyű a dolog, de végül mégis megérte minden küzdelem. Az újonnan felfedezett utak és a saját kreativitásunk az őszinteség és a nyíltság színeit festette az arcunkra
Egyébként ez az Evergrey legkeményebb, legsötétebb és eddigi legváltozatosabb albuma. Benne van minden, amit mindig is meg akartunk alkotni. Ezek a papírra vetett szavak végtelenül átláthatóak és világosak. A mai nappal eljutottunk egy új partra. Alig várjuk már, hogy megoszthassuk veletek e kalandozás gyümölcsét, és végre ti is belevethessétek magatokat a mi valódi világunkba; ebbe az atlanti mélységbe!
”.

A 'The Atlantic' alább látható borítóját Giannis Nakos készítette:

A tracklista:
01. A Silent Arc
02. Weightless
03. All I Have
04. A Secret Atlantis
05. The Tidal
06. End Of Silence
07. Currents
08. Departure
09. The Beacon
10. This Ocean

Az első négy ízelítő, az 'A Silent Arc', a 'Weightless', az 'End Of Silence' és az 'All I Have' című számok hivatalos, Patric Ullaeus által rendezett videoklipje lentebb elérhető, az újonnan megjelent, 'Currents' című számmal egyetemben.

 


EVERGREY - 'All I Have' címmel jelent meg új klip a 'The Atlantic' albumról
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.