Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Itt a thrasher HELLNITE zenekar új száma, a 'Phantom Force'!

2018-12-25
A Hellnite február 12-én adja ki debütáló albumát.

A Hellnite eredetileg 2010-ben alakult Mexikóvárosban, de a banda vezére / énekes-gitárosa, Paolo Belmar később áthelyezte székhelyét a kanadai Edmonton-ba, ahol mostanra megszületett a banda debütáló albuma, ami 'Midnight Terrors' címmel lát napvilágot 2019. február 12-én, a Sliptrick Records jóvoltából. Az album teljes egészét maga Belmar írta és rögzítette, de a felállásnak tagja két session-zenész, Konnor Miskiman basszusgitáros és Ryan Payne dobos is.

A 'Midnight Terrors' album témáját tekintve egy paranormális / sci-fi jelenségeket feldolgozó anyag; zeneileg pedig klasszikus thrash metalra kell számítani (enyhe heavy és death metal-beütéssel).

Belmar így nyilatkozott: Ezt a projektet már Mexikóban elkezdtem. Konkrétan 2014 óta dolgozom a 'Midnight Terrors' albumon, és érzésem szerint ezek a dalok nagyon be fognak jönni azoknak, akik szeretik a régi, klasszikus metalzenét. Célom az, hogy felkeltsem minél több ember érdeklődését; így remélhetőleg sokan fogják majd követni a banda minden jövőbeni mozzanatát. Alig várom már, hogy megjelenjen a 'Midnight Terrors', és belevághassak a következő fejezetbe!”.

01. Projection (1:08)
02. Phantom Force (5:50)
03. Spirits Prevail (4:22)
04. Beasts From The Deep (4:56)
05. Thrash of The Living Dead (4:16)
06. Darker Than Black (5:59)
07. Stage On Fire (5:18)
08. The Necromancer (5:52)
09. Midnight Terror (4:11)

A Hellnite elsőként a lemez címadó dalát osztotta meg; később pedig megjelent a 'Phantom Force' dal is. Íme a 'Midnight Terror' szöveges klipje.

Bővebb infók a bandáról és az albumról itt olvashatók.


Itt a thrasher HELLNITE zenekar új száma, a 'Phantom Force'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.