Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Új néven adja ki 'There Is Nothing Left For Me Here' című albumát az ETHER zenekar

2019-05-01
A floridai sludge metal banda a Century Media Records-szal kötött lemezszerződést.

A Fort Lauderdale-ből származó Ether Coven (korábban szimplán Ether) zenekar Peter Kowlasky énekes-gitáros egykori bandája, a (még mindig aktív) Remembering Never hamvaiból jött létre. A csapat hangzását tekintve leginkább a Neurosis és a Swans zenekarokhoz áll közel, de a Type O Negative bánatos hangvétele és némi death metal-örökség is visszaköszön dalaikban.

Az Ether Coven magját Kowalsky és Devin Estep gitáros-vokalista alkotja. A banda az elmúlt három évben intenzív klub-turnékat bonyolított le USA- és Kanada-szerte - olyan legendák előtt álltak színpadra, mint a The Body, az Eyehategod, a Cro-Mags és a Torche.

Az Ether legutóbbi albuma, a 2017-es 'There Is Nothing Left For Me Here' felkeltette egy veterán A&R-guru, Michael Alago figyelmét (Alago nevéhez olyan bandák karrierjének kiépítése fűződik, mint a Metallica és a White Zombie - munkásságát nemrég egy Who The Fuck Is That Guy? című dokumentumfilmben örökítették meg). Alago ajánlotta be az Ether Coven-t a Century Media Records-nak, amely kiadó rögtön szerződést is kötött a bandával.

Míg az Ether Coven jelenleg is következő (ezen a néven az első), 2019 végén megjelenő stúdiólemezén dolgozik a híres Erik Rutan (Nile, Cannibal Corpse) producerrel, a Century Media újra piacra dobta a csapat előző nagylemezét, ami eredetileg a zenekar saját kiadója, a Dead Truth Recordings jóvoltából jelent meg. A 'There Is Nothing Left For Me Here' újrakiadása Brad Boatright (Audiosiege Stúdió) által remaszterizált formában jelent meg (elérhető az ismert zeneszolgáltatók kínálatában).

Hamarosan jönnek a friss hírek az új nagylemez kapcsán...

Az Ether Coven jövőbeni turné-beosztását a banda Facebook-oldalán lehet megtalálni.


Új néven adja ki 'There Is Nothing Left For Me Here' című albumát az ETHER zenekar
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.