Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

KILL ALL THE GENTLEMEN - itt a brit "horror-metal" banda új klipje!

2018-11-13
A brit Kill All The Gentlemen zenekar november 22-én jelenteti meg debütáló stúdiólemezét: a 'The Loss and the Rapture' albumot a Sliptrick Records gondozza.

A 'The Loss and the Rapture' albumot a Cheshire-beli Skyhammer Stúdióban rögzítették. A producer és a hangmérnök Chris Fielding (Conan) volt, a maszterizálást pedig James Plotkin végezte. A lemez egy "nyolc-számon át tartó kaland, kezdve a 'I Welcome The Horror' frontális támadásával, át a gyilkos, felvillanyozott címadó dalon, egészen a 'Once A Slave' utolsó lüktetéséig".

"Fogadd be a Kill All The Gentlemen zenekart a lelkedbe, és talán Te is meglátod a fényt: nem vagy egyedül, még ebben a veszteséggel és gyásszal teli időben sem. Itt megismerheted az élet és a halál vékony határait".

A tracklista:
01. I Welcome The Horror
02. Sing For Me Sinner
03. Where Here Is I Know Not
04. These Are Godless Times
05. Death’s Very Emissary
06. The Loss And The Rapture
07. Damnation Be My Guide
08. Once A Slave

Lentebb megtekinthető a nyitó-tétel, az 'I Welcome The Horror' hivatalos videoklipje:

A Kill All The Gentlemen egy kisebb balti turnén vesz részt decemberben, a Cradle Of Filth előzenekaraként. A mini-körűt beosztása alább olvasható:

A banda felállását Adam Martin énekes-gitáros, Ben Andrew basszer-vokalista, Christian Axsel gitáros és Thomas Arne Rørstad dobos alkotja (a debüt-albumon még Olan Parkinson dobol).

Bővebb infók, hírek a Kill All The Gentlemen Facebook-oldalán találhatók.


KILL ALL THE GENTLEMEN - itt a brit
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.