Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Felvette új albumát a CHERUBS együttes - itt a friss dal, a 'Full Regalia'!

2019-07-10
A Relapse Records jelentette be a kultikus texasi noise-rock trió, a Cherubs leigazolását.

A Cherubs 1992-ben tűnt fel az Austin-i LSD-punk színtéren, ahol rövid időn belül népszerűvé váltak, ritmus-alapú, rémálomszerű dal-struktúráiknak és terrort sugárzó hangzásuknak köszönhetően. A kilencvenes években három nagysikerű stúdióalbumot adtak ki ('Icing', 'Heroin Man, 'Short of Popular'); 25 év elteltével pedig újra összeálltak, hogy minden eddiginél energikusabb formában álljanak a közönség elé.

A Cherubs vissztérő albuma, a '2 Ynfynyty' 2015-ben jelent meg, a Brutal Panda Records jóvoltából. Ezt követte egy 'Fist in the Air' című EP, valamint a banda 20 éven belüli első turnéja. A trió nemrég összefogott a Relapse Records-szal, hogy 2019-ben kiadhassa ötödik nagylemezét, aminek felvételeit Erik Wofford (Explosions In The Sky, Black Angels) hangmérnök közreműködésében kezdték meg, az Austin-i Cacophony Recorders Stúdióban.

Következő nagylemezük 'Immaculada High' címmel jelenik meg, 2019. július 26-án, CD-n, LP-n és digitális formában, a Relapse Records jóvoltából (előrendelési infók itt), rajta 11 "jellegzetesen Cherubs-os, texasi csavarokkal ellátott, pszchedelikus, nyers és romboló hatású LSD-party nótával".

"Ez a lemez olyan, mintha az rosszalkodó homo sapiens-t büntető Anyatermészet betétzenéje lenne. Vannak tigrisek és disznók... és persze megannyi könny és szenvedés..." - közölte a banda az új album kapcsán.

 

A tracklista:
01. Turista
02. 18 The Number
03. Sooey Pig
04. Tigers In The Sky
05. IMCG
06. Old Lady Shoe
07. Breath U Can C
08. Cry Real Wolves
09. Pacemaker
10. Full Regalia
11. Nobodies

Az első két single-dal, a 'Sooey Pig' és a 'Full Regalia' itt meghallgatható:

A Cherubs egyúttal bejelentett két exkluzív texasi koncertet: 2019 május 24-én és 25-én Dallas-ban és Austin-ban lépnek fel. Bővebb infók a koncertekről és az új albumról, a banda Facebook-oldalán érhetők el.


Felvette új albumát a CHERUBS együttes - itt a friss dal, a 'Full Regalia'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.