Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

PSYCHOPUNCH - "speciális" videoklip készült az 'I'll Be Home Tonight' dalhoz

2020-04-29
A svéd rockerek bemutattak egy exkluzív "karantén-videoklipet".

A banda énekese, Jarmo a következőket közölte: "Ezekben a bizonytalan időkben, amit a COVID-19 vírus okoz számunkra, nem tudunk koncerteket adni, mert mindenkinek otthon kell maradnia a saját biztonsága érdekében. Ezért jómagam előálltam egy ötlettel, amit később megvitattam jóbarátommal, Dirk ‘The Pixeleye’ Behlau-val, aki rögtön benne volt a buliban. Felkértünk néhány közös munkatársunkat, barátunkat és általunk tisztelt embert, hogy legyenek részesei az új albumunk, a 'Greetings From Suckerville' egyik dalához (‘I'll Be Home Tonight’) forgatott videoklipnek. Otthonában mindenki azt filmezte le, amit csak akart: lehetett énekelni, zenélni, inni, bármit... Ezeket a magányos bulikat rögzítették telefonjukkal, és küldték el a felvételt Dirk-nek, aki megvágta és megszerkesztette a komplett videót. Sajnos a felkértek közül nem minenkit tudta elvállalni a szereplést, mivel sokan otthonról dolgoznak, és nincs idejük ilyesmire. Mi viszont nagyon boldogok vagyunk, hogy a tényleges szereplők részesei ennek a projektnek. Hálás köszönet a következőknek: Schmier (Destruction), Majsan (Thundermother), Dregen (Backyard Babies/The Hellacopters), Jonas (At The Gates), Beef Bonanza (The Bones), Nitrogods és Andy Brings (Double Crush Syndrome), többek között. Ti pedig vigyázzatok magatokra és élvezzétek eme karantén-mesterművet!".

A Psychopunch jelenleg fennállása 20. évfordulóját ünnepli. Aki ismeri a bandát, az tisztában van vele, hogy a srácok mindig is hűek maradtak önmagukhoz és rajongóikhoz. A csapat tehát immáron két évtizede gyártja az ütős, dallamos, nyers gitárokkal felszerelt rock-himnuszokat; ezidő alatt pedig egyszer sem tértek le a muzikális evolúció útjáról, és minden alkalommal képesek újat mutatni.

Az új lemezszerződése (Massacre Records) értelmében 2019. október 18-án jelenhetett meg az új nagylemez, ami a 2016-os 'Sweet Baby Octane' folytatása.

Az új album a 'Greetings From Suckerville' címet kapta. A borító és a dallista így néz ki:

01. Shut Your Fucking Mouth
02. I'll Be Home Tonight
03. Darling, Take All Of Me
04. Love
05. Scream Your Little Heart Out
06. Crash Landing
07. Liar
08. I Don't Need A Broken Heart
09. City's On Fire
10. Let's Do It Again
11. Tell Me Everything
12. Over You
13. Raise Your Glass

Alább elérhető az első új single-dal, az 'I Don't Need A Broken Heart' videoklipje.

Itt a 'Shut Your Fucking Mouth' dalszöveges videója:

Itt meghallgatható a banda előző, 'Down In Flames' című single-dala:

Korábbi hír, hogy a csapat márciusban újra kiadta klasszikus debütáló albumát, a 'We Are Just As Welcome As Holy Water In Satan's Drink'-et; méghozzá 20. évfordulós, speciális változatban. Az újrakiadás elérhető 2CD-s digipakban, limitált bakeliten és digitális formában, március 22.-től, a Massacre Records kínálatában (a rendelésről bővebb infók itt találhatók).

Az újrakiadás apropójából a banda megfilmesítette 'Stranded' című dalát. A kisfilmben két pin-up / vintage modell, Clare von Stitch és Leila Lipstique vendégszerepel.

Friss hírekért látogassatok el a Psychopunch Facebook-oldalára!


PSYCHOPUNCH -
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.