Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Új videoklip a visszatérő ROSY VISTA albumról: 'Sadistic Lover'

2019-06-29
Németország legelső női hard rock bandája, a Rosy Vista 30 év után tért vissza új albummal.

A Rosy Vista első körben 1984 és 1989 között volt aktív. Ezidő alatt a hannoveri csapatot Anca Graterol gitáros vezette - egy professzionálisan producelt EP-t és két kislemezt adtak ki; továbbá felléptek és turnéztak olyan legendás előadók oldalán, mint a Uriah Heep, Joe Cocker, a Manfred Mann´s Earth Band és a Mötley Crüe.

Karrierjük legnagyobb álma - egy teljes értékű nagylemez - tehát mindeddig nem születhetett meg, de idén végre eljött az idő: 35 évvel a megalakulás után, 2019. február 8-án visszatért a Rosy Vista - megjelent a banda debütáló stúdióalbuma, az 'Unbelievable'!

"Már hosszú évek óta forraljuk ezt az albumot, de mint tudjuk, a jó ötletekhez mindig idő kell; ezért tartott ilyen sokáig a dolog" - nyilatkozta Graterol, aki mellett két további eredeti tag szerepel a bandában - név szerint Andrea Schwarz énekesnő és Marina Hlubek dobos. A Rosy Vista legújabb "szerzeménye" Angela Mann basszusgitáros.

Az 'Unbelievable' albumon számos "fénypont" szerepel - az egyik ezek közül a lemezborító, amit a Circus Roncalli-ből ismert Bernhard Paul és Steffen Maier ("pont mint Lennon és McCartney") tervezett. A küldetés teljesítve! Ahogy a mottó szól: "A jó dolgok azokat érik, akik képesek várni"... a Rosy Vista négy zenésze amellett, hogy megvalósította élete álmát, garantáltan nagy örömöt okoz a rajongóknak; lévén az 'Unbelievable' egy erőteljes, ütős és végtelen hangos rock-himnusz kollekció.

Az 'Unbelievable' albumot az SPV/Steamhammer kiadó dobta piacra, 2019. február 8-án.

A tracklista:
01. Crazy
02. Sadistic Lover
03. Master Of Control
04. Too Much Feeling
05. Tables Are Turned
06. Until I'm Satisfied
07. Hopatina
08. Poor Rosy
09. Sound Of Your Love
10. Rockin' Through The Night
11. Changin' My Mind
12. Born To Be Wild

Az album első hivatalos single-dala, a 'Crazy' lentebb elérhető szöveges videó formájában (30 éven belül ez a banda első vadonatúj dala).

Júniusban megjelent a 'Sadistic Lover' című szám hivatalos videója is:

Bővebb infók, hírek a koncertekről és a zenekarról: www.facebook.com/rosyvista


Új videoklip a visszatérő ROSY VISTA albumról: 'Sadistic Lover'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.