Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

'The Eighth Mountain' címmel jelentett be új albumot a RHAPSODY OF FIRE - itt a harmadik dal premiere!

2019-02-15
A veterán olasz metalbanda közzétette új stúdiólemeze részleteit, és bemutatta vadonatúj single-dalát.

Mint arról beszámoltunk, a Rhapsody Of Fire 2017-ben megújult felállással tér vissza a színre, miután a banda bemutatta új énekesét (Giacomo Voli) és új dobosát (Manu Lotter). A veterán olasz csapat új formációjának első megmozdulása egy 75 perces album rögzítése és kiadása volt, felelevenítvén azokat a klasszikusokat, amiket megalakulásuk első 5 évében vettek fel, még szimplán Rhapsody néven (1997 és 2002 között). Mindez egy 'Legendary Years' című album formájában jelent meg 2017 májusában.

2018 végére elkészült a banda legfrissebb teljes értékű stúdióalbuma is, ami a 'The Eighth Mountain' címet viseli. Az új album 2019. február 22-én lát napvilágot, a lent látható borítóval és az alábbi dallistával:

01. Abyss Of Pain
02. Seven Heroic Deeds
03. Master Of Peace
04. Rain Of Fury
05. White Wizard
06. Warrior Heart
07. The Courage To Forgive
08. March Against The Tyrant
09. Clash Of Times
10. The Legend Goes On
11. The Wind, The Rain And The Moon
12. Tales Of A Hero’s Fate

Az új album első ízelítője a 'The Legend Goes On' szöveges videója. Később megjelent a 'Rain Of Fury' hivatalos klipje és a 'Master Of Peace' szöveges videója is. Az albumot itt lehet előrendelni különféle változatban.

A Rhapsody Of Fire 2019 februárjában és márciusában európai turnét bonyolít le az új album promóciója keretében. Az eddig ismeretes turné-beosztás a banda honlapján található meg.

A Rhapsody zenekar változata nem összekeverendő azzal a formációval, ami nemrégiben Rhapsody néven turnézott, sem a gitáros Luca Turilli-féle Rhapsody-val. Szimplán Rhapsody néven 2018-tól megszűnt az eredeti felállás.


'The Eighth Mountain' címmel jelentett be új albumot a RHAPSODY OF FIRE - itt a harmadik dal premiere!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.