Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Itt a második LAST IN LINE album új dala / videoklipje, a 'Black Out The Sun'!

2019-02-12
A Vivian Campbell (Def Leppard) vezette Last In Line együttes stílszerűen 'II' címmel látta el második nagylemezét, amit február 22-én ad ki a Frontiers.

A Last In Line négy legendás tagja - azaz Vivian Campbell, Vinny Appice, Andrew Freeman és Phil Soussan - két éven keresztül írta az új stúdióalbumot, amit 2019 elején végre a világra szabadíthatnak. A tagok, illetve Jeff Pilson (Dokken, Foreigner) által producelt 'II' album - amire 11 ütős hard rock-himnusz került fel - a banda 2016-ban megjelent debüt-lemeze, a 'Heavy Crown' folytatása.

A Last In Line 2011-ben jött létre, a néhai Dio-banda egyes tagjai (Campbell, Appice és Jimmy Bain basszusgitáros) révén. A három veterán muzsikus Andrew Freeman énekessel egyesítette erejét, hogy a kezdetekben klasszikus Dio-nótákat adjanak közösen elő; míg végül meg nem születtek az első önálló dalok, melyek világszerte hatalmas sikereket arattak.

A Last In Line karrierje azonban nem volt akadálymentes: Jimmy Bain alapító 2016-ban váratlanul elhunyt, így több tagcserén is át kellett esniük, mígnem megtalálták a legenda utódját, Phil Soussan-t (Ozzy Osbourne), akivel kiegészülve előbb lebonyolítottak egy emlék-turnét Bain részére, majd pedig megújult erővel megírták és felvették a második nagylemezt.

A 'II' album borítója és dallistája így néz ki:

01. Intro
02. Black Out The Sun
03. Landslide
04. Gods And Tyrants
05. Year Of The Gun
06. Give Up The Ghost
07. The Unknown
08. Sword From The Stone
09. Electrified
10. Love And War
11. False Flag
12. The Light

Alább megtekinthetjük az első három single-dal, a 'Landslide', a 'Year Of The Gun' és 'Black Out The Sun' hivatalos videoklipjét:

Az albumot itt lehet előrendelni különféle változatokban.


Itt a második LAST IN LINE album új dala / videoklipje, a 'Black Out The Sun'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.