Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

BUCKCHERRY - itt a legfrissebb videoklip a 'Warpaint' albumról: 'Radio Song'!

2019-08-28
A kaliforniai rockbanda 'Warpaint' címmel jelentette meg új stúdiólemezét, 2019. március 8-án.

A 12 számos 'Warpaint' albumra 11 vadonatúj Buckcherry-himnusz, valamint egy Nine Inch Nails-feldolgozás ('Head Like A Hole') került fel - ez utóbbi lentebb elérhető hivatalos videoklip formájában (amit Los Angeles-ben forgattak, Jeremy Saffer rendezésében). Az új lemez producere az a Mike Plotnikoff volt, aki legutóbb a Buckcherry platina minősítésű, '15' című stúdióalbumán segédkezett.

Az alább látható lemezborítót Aaron Marsh tervezte és kivitelezte:

A tracklista:
01. Warpaint
02. The Alarm
03. Bent
04. Radio Song
05. Closer
06. Back Down
07. The Vacuum
08. No Regrets
09. The Hunger
10. The Devil's In The Details
12. Right Now
13. Head Like A Hole

Josh Todd énekes elmondta: "A jó dolgokat azok kapják meg, akik tudnak várni. Mi pedig nagyon türelmesek voltunk a 'Warpaint' dalszerzői munkája esetében is. Minden tényező faktort precízen górcső alá vettünk, és felmértük, mit is jelent számunkra - és persze a világ összes csodálatos Buckcherry-rajongója számára - ez a lemez. Egy felejthetetlen kalandra csábítunk titeket, tele őszinteséggel és büszkeséggel!".

Nemrég megjelent 'Bent' dal szöveges videója és hivatalos klipje is:

Újabban megjelent a lemez címadó dalának szöveges videója és a 'Right Now' MMA-témájú kisfilmje, amit Billy Jayne rendezett:

A legújabb videoklipet a 'Radio Song' című dalhoz forgatták, augusztus 17-én, egy las vegasi koncert alkalmával, Kurtis "KasterTroy" Imel rendezésében. Íme a premier:

A Buckcherry 2019 folyamán világkörüli turnét bonyolít le az új lemez promóciójával. Januárban Kaliforniát járták körbe, februárban pedig Európa / Nagy-Britannia felé vették az irányt. A teljes észak-amerikai körút márciusban vette kezdetét, és egészen májusig tartott. Az év második felében a csapat bejárja Ausztráliát és Japánt is. A banda eddig ismeretes beosztása itt érhető el.

A Buckcherry legutóbbi albuma, a 'Rock 'N' Roll' 2016 januárjában jelent meg speciális, deluxe változatban - erről bővebben itt írtunk.


BUCKCHERRY - itt a legfrissebb videoklip a 'Warpaint' albumról: 'Radio Song'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.