Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

DEADLAND RITUAL - Steve Stevens, Matt Sorum és Franky Perez szerepel Geezer Butler új projektjében; újabb turné-dátumokat jelentettek be

2019-04-16
A Black Sabbath legendás basszusgitárosa, Geezer Butler egy új all-star projektet alapított.

Butler-hez Steve Stevens (Billy Idol) gitáros, Matt Sorum (Guns N’ Roses, Velvet Revolver) dobos és Franky Perez (Apocalyptica) énekes csatlakozott az új, Deadland Ritual elnevezésű bandában.

A Deadland Ritual jövőbeni megmozdulásai kapcsán az Instagramon elérhető néhány ízelítő videó; újonnan pedig megjelent a banda első nyilvános dala / videoklipje, a 'Down In Flames' (amit a Sonik Riot Recordings / AWAL kiadók gondoznak) A Greg Fidelman (Black Sabbath, Slipknot, Metallica) által producelt 'Down In Flames'-ben Perez erőteljes vokáljai kísérik Stevens "jellegzetesen mennydörgő gitár-témáit", valamint Butler és Sorum "ütős hangzású, törzsi ritmus-szekcióját".

A Deadland Ritual elsőként a nyugat-hollywoodi Troubadour színpadán fog fellépni, május 28-án. Ezután a koppenhágai Amager Bio színpadán játszanak, 2019. június 4-én. Ezt követi egy norvég, egy svéd és két német buli, majd a Donnington-beli Download fesztiválon adnak koncertet (június 14-én). Néhány nappal később a francia Hellfest-en játszanak (2019. június 22-én, Clisson városában - ugyanezen a napon lép fel többek közt a KISS, a Def Leppard és a Whitesnake is), mielőtt a spanyol Azkena fesztiválon is megfordulnak. Az európai turné beosztása itt érhető el.

Geezer Butler legutóbb 2005-ben adott ki albumot szólóban: 'Ohmwork' című lemezén (ami a GZR név alatt jelent meg) kívül az elmúlt évtizedekben a Black Sabbath-tal volt elfoglalva. Többek közt ő szerezte a klasszikus 'War Pigs', 'Iron Man' és 'Paranoid' dalok szövegét.


DEADLAND RITUAL - Steve Stevens, Matt Sorum és Franky Perez szerepel Geezer Butler új projektjében; újabb turné-dátumokat jelentettek be
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.