Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Itt az argentin LORD DIVINE zenekar új dala, az 'I Am'!

2018-12-05
Az argentin progresszív metal banda a spanyol Fighter Records-szal kötött szerződést negyedik nagylemezére, ami 'Facing Chaos' címmel jelenik meg február 5-én.

A Lord Divine együttes 2003-ban alakult Rosario városában. Még abban az évben kiadtak egy demót, amit rögtön három teljes nagylemez követett (2004 - 'Where the Evil Lays', 2005 - 'Donde Yace el Mal' [vagyis az előző spanyol nyelvű változata], 2007 - '...in Disgrace'). Ezidő alatt a Lord Divine rendszeresen turnézott hazájában - az Obras csarnokban felléptek a Nightwish előtt, a Flores színházban pedig a Symphony X előzenekaraként. Harmadik stúdióalbumuk, az 'Imágenes' 2014-ben jelent meg digitális formában.

A Lord Divine szándéka, hogy "öregbítse hazája zenei örökségét és az egész világot megismertesse egyedi prog-muzsikájával". Aktuális projektjük a negyedik nagylemez, a 'Facing Chaos' formájában teljesedett ki. Az új albumra 11 technikás és modern hangzású tétel került fel. A lemez vokál-témáit Diego Valdez (Dream Child, Iron Mask, Electro_Nomicon) hangmérnökkel rögzítették, aki nem mást hívott meg vendégnek, mint Mark Boals-t (Yngwie J. Malmsteen, Ring Of Fire, Dokken, Royal Hunt). Mellette Julian Barrett (Tarja Turunen, Asspera) gitáros is szolgáltat egy szólót, a 'Divided' dalban. 

Az alább látható lemezborítót Federico Boss (Abstract Chaos Design / Fallcie, Carnal Forge, Faca Crevaro, Reactive Delusion, V.I.D.A) tervezte.

A tracklista:
01. Overture (Dies Irae)
02. Reborn
03. I Am
04. Into My World
05. Beginning Of The End
06. The Darkest Light (feat. Mark Boals)
07. Light Through Darkness
08. Divided (feat. Julian Barrett)
09. Be Afraid
10. Follow The Signs
11. The Rage On Me

Az 'I Am' című szám alább meghallgatható:


Itt az argentin LORD DIVINE zenekar új dala, az 'I Am'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.