Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Bemutatta új felállása legfrissebb felvételeit a CHROME WAVES

2019-05-27
A Chicago-i pszichedelikus / poszt-black metal banda - amit a Wolvhammer, a Nachtmystium, az Abigail Williams és a The Gates Of Slumber ex-tagjai alkotnak - 2019-ben két új albummal jelentkezik.

A banda alapítója, Jeff Wilson (Wolvhammer, Abigail Williams, ex-Nachtmystium) gitáros így nyilatkozott: "A Chrome Waves egy olyan banda, ami már hosszú évekkel ezelőtt felötlött az agyamban, de tudtam, hogy csak akkor fog prioritást élvezni, amikor eljön ennek az ideje. A 2018-as történések fényében most végre kijelenthetem, hogy a jövőben minden energiámmal erre a bandára; a számomra legfontosabb, legszemélyesebb projektre koncentrálhatok. Meg is született egy új album, amiről bátran leszögezhetem: ez a legjobb alkotás, amit az elmúlt 10-12 évben véghez vittem. Ezzel az új banda-felállással pedig egy rendkívül izgalmas jövő vár ránk”.

A 2010-ben alakult banda új nagylemeze, az 'A Grief Observed' 2019. március elsején jelent meg. Az album hangmérnöke Niko Albanese, valamint a banda két tagja, James Benson (Amiensus) énekes-gitáros és Jeff Wilson voltak (az új felállás harmadik tagja Bob Fouts dobos). Nem mellesleg a lemezborítót is maga Wilson készítette, és a megjelenésért is az ő kiadója, a Disorder Recordings felel (a lemez LP-n, CD-n és digitálisan is megjelent).

Íme az első új single-dal, a 'Burdened', valamint egy újonnan megjelent Slowdive-feldolgozás (ami nem került fel a nagylemezre):

Az 'A Grief Observed' album hivatalos előzetese alább érhető el:

Másik hír, 2019-ben CD-n újra megjelenik a banda debütáló EP-je, ami hivatalos forgalomban hosszú nem érhető el.

A banda továbbá egy másik nagylemezt is kiad ebben az évben. Az újabb, egyelőre cím nélküli album első nyilvános száma, a 'Bound' alább elérhető:

Bővebb infók a bandáról és a jövőbeni turnékról a Facebookon érhetők el.


Bemutatta új felállása legfrissebb felvételeit a CHROME WAVES
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.