Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

LUCER - itt a dán rockbanda új klipje, a 'Mirror Of A Man'!

2019-04-04
A nagysikerű 2016-os 'Bring Me Good News' album folytatásának kiadására készül a dán Lucer zenekar.

A Lucer az elmúlt két évben több mint 250 koncertet adott Európa-szerte, mély nyomot hagyván ezzel a helyi és a nemzetközi rock-színtéren egyaránt. A csapat nem mellesleg egy dán rock-legendával, Mike Tramp-pel (White Lion) is rendszeresen közreműködik; plusz a helyi piacvezető sör, a Royal Beer arcaiként is őket tartják számon ('Midnight Sun' című számuk a reklám-kampány betétdala). Az energikus koncert-bandaként ismert Lucer mindez által az elmúlt évtized legígéretesebb dán rockbandája lett.

A csapat második nagylemeze 'Ghost Town' címmel jelenik meg. Az új lemez producere egy neves dán duó, a Thunder & Lightning Music (akik az évek során együttműködtek többek közt Jacob Dinesen-nel is). Sőtmitöbb, az album keverését nem más, mint a metal-körökben is magasan jegyzett Tue Madsen végezte el.

A 'Ghost Town' albumon energikus skandináv rockzenére, fülbemászó himnuszokra és pop-beütésű rock ‘n’ roll muzsikára számíthatnak a rajongók.

Íme az album címadó dalának frissen megjelent videoklipje:

Újonnan napvilágot látott a 'Mirror Of A Man' dal kisfilmje is:

A Lucer felállását a Lasse és Anders Bøgemark (ének-basszusgitár / gitár) testvérpár vezeti. Őket kíséri Kristoffer Kristensen gitáros és Jonathan Nørgaard dobos.

A 2019-es évben ismét meglehetősen elfoglalt lesz a fiatal együttes; ugyanis az új album kiadása mellett tervben van egy nagyszabású európai turné, valamint egy kiterjedt skandináv fesztivál-körút.

Bővebb infók, hírek a bandáról és a koncertekről a Facebookon olvashatók.


LUCER - itt a dán rockbanda új klipje, a 'Mirror Of A Man'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.