Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Elkészült a DARKWATER zenekar 'Human' című stúdióalbuma, amihez itt az újabb videoklip!

2020-04-23
A svéd dallamos prog-metal banda Európában és Észak-Amerikában március elsején adja ki új, 'Human' című albumát, az Ulterium Records gondozásában.

A 'Human' album garantáltan nem fog csalódást okozni a melodic / progresszív metal műfaj rajongóinak. A banda dalai még keményebbé, egyben dallamosabbá és atmoszférikusabbá váltak. 10 új dal született meg, 76 percben, a legendás Jacob Hansen (Evergrey, Volbeat, Amaranthe) hangmérnök közreműködésében. "Kétségkívül ez az eddigi legtökéletesebb hangzású Darkwater album" - közölte az Ulterium Records, ami CD-n, dupla LP-n és digitálisan is piacra dobja az anyagot.

Dalszövegek tekintetében az album napjaink küzdelmes világába kalauzolja a hallgatókat; vagyis a jelenlegi, mindennapos emberi küzdelmekről, érzelmekről hallhatunk releváns eposzokat.

"Ne hagyd ki a 'Human' albumot, mivel ez egy tökéletes lemez a melodic progresszív metal műfaj, valamint az olyan bandák rajongói számára, mint a Circus Maximus, a Seventh Wonder és az Evergrey".

Az új lemez borítója és dallistája így néz ki:

01. A New Beginning
02. In Front Of You
03. Alive (Part I)
04. Alive (Part II)
05. Reflection Of A Mind
06. Insomnia
07. The Journey
08. Burdens
09. Turning Pages
10. Light Of Dawn

Az első ízelítő, az 'Alive (Part II)' című szám hivatalos klipje, aminek kapcsán így szólt a banda: "Izgatottan mutatjuk be új albumunk, a 'Human' első single-dalát! Reméljük, hogy az 'Alive' emlékeztet mindenkit arra, hogy bárki képes megtörni a csendet; nem számít, ki mit mond. Az életért megéri harcolni".

Újabban megjelent az 'A New Beginning' és az 'In Front Of You' hivatalos szöveges videója és basszusgitáros playthrough-videója, valamint a 'Burdens' dal gitáros playthrough-videója is - lentebb ezek is elérhetők.


Elkészült a DARKWATER zenekar 'Human' című stúdióalbuma, amihez itt az újabb videoklip!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.