Normál verzió

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Új dal és videoklip a VATICAN zenekartól: 'Beneath One'

2019-11-02
A Georgia-beli Vatican zenekar nemrég lemezszerződést kötött az 1126 Records-szal; egyben bejelentette új albumát.

A Vatican együttes a connecticuti Silver Bullet Stúdióban rögzítette új lemezét, Greg Thomas (END, Misery Signals, Shai Hulud) hangmérnök közreműködésében. Az új album 'Sole Impulse' címmel jelenik meg, 2019. november 15-én. Az előrendeléssel kapcsolatos infók itt érhetők el.

Az alábbi lejátszón meghallgatható az album címadó dala:

A címadó dal hivatalos videoklipen is megjelent. Íme a premier:

A Vatican nemrég bemutatta vadonatúj single-dalát, a 'Thirty-One Staples'-t, aminek kapcsán Jonathan Whittle énekes így nyilatkozott: "Ez a dal gyerekkori otthonomat eleveníti fel, egy különös álom révén - azt az időszakot, amikor egy bizonyos baleset okán 2 hónapra kórházba kerültem, ahol 31 detektort helyeztek a fejemre, hogy újra megtanuljam a biztonságos mozgást. Végül - nagy szerencsémre - felépültem, és erősebb lettem, mint valaha, köszönhetően a kitartásomnak és annak, hogy tanultam az esetből. Ennek az is a titka, hogy visszakalandoztam az elmémben, és gondolatban újra átéltem a legrosszabb pillanatokat. Vissza kellett emlékeznem, ki is vagyok valójában, min mentem keresztül; és újra át kellett élnem azt a borzalmas fájdalmat...".

Újonnan megjelent a 'Beneath One' című szám hivatalos videója is, ami egy spirituális elmélkedést prezentál, "egzisztenciális horror" formájában (erről bővebb infók itt olvashatók).

Bővebb infók, hírek a bandáról és a koncertekről a Facebookon olvashatók.


Új dal és videoklip a VATICAN zenekartól: 'Beneath One'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.