Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

GUTTED SOULS - megosztotta első hivatalos videoklipjét a brazil death metal banda

2018-12-09
Brazília egyik legbrutálisabb metalbandája bemutatta karrierje legelső videoklipjét.

A Gutted Souls 2017-ben jelentette meg 'The Illusion of Freedom' című debütáló nagylemezét, aminek a legkeményebb dalához forgattak videoklipet.

A lentebb megtekinthető 'The Undying Stars' videoklip egy szociálisan érzéketlen férfi történetét mutatja be, aki egyben érzi halottnak és élőnek magát - konkrétan a lét mezsgyéjén egyensúlyoz. A főhős ettől a kétes érzéstől igyekszik megszabadulni - ennek érdekében pedig drogok, szex és egyéb pillanatnyi megoldás felé fordul. A főszereplőt maga a banda frontembere / énekese, Iron de Paula játssza, de az Alexandre Lima és Fabio Roque által rendezett videoklipben feltűnik a zenekar többi tagja (azaz Wellington Ferrari és Alexandre Carreiro gitárosok, Elias Oliveira basszer és Braulio Drumond dobos) is.

Íme a premier:

A 'The Illusion of Freedom' album digitálisan és CD-n is megjelent, független gondozásban, 2017. augusztus 21-én. A lenti lejátszó révén teljes egészében meghallgatható (és megrendelhető) a lemez, amit Rodrigo Oliveira (Korzus, Armored Dawn) producerrel rögzítettek, a São Paulo-i Dharma Stúdió falai között:

A Gutted Souls Facebook-oldala itt érhető el.


GUTTED SOULS - megosztotta első hivatalos videoklipjét a brazil death metal banda
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.